Kanada peaminister Justin Trudeau üllatas uue välimusega

Inna-Katrin Hein
Copy
Kanada peaminister Justin Trudeau pidamas 6. detsembril 2019 Ottawas parlamendis kõne
Kanada peaminister Justin Trudeau pidamas 6. detsembril 2019 Ottawas parlamendis kõne Foto: BLAIR GABLE/REUTERS/Scanpix

Kanada peaministrit Justin Trudeaud ollakse harjutud nägema sileda lõuaga, kuid nüüd ilmus ta avalikusse habemega, mis kanadalaste arvates sobib talle hästi.

Trudeau postitas habemega foto Instagrami, kus sai uue välimuse eest kiita, teatab msn.com. 

Uue foto 48-aastasest Trudeaust tegi ta isiklik fotograaf ja sellel on peaministrit näha mõtliku ilmega, lõual hallisegune habe.

Kanada peaminister Justin Trudeau habemega.
Kanada peaminister Justin Trudeau habemega. Foto: ADAM SCOTTI/PMO/via REUTERS/Scanpix

Pildi kommenteerijate hinnangul habe Trudeaule sobib ning neile meeldib, et ta ei häbene halle näokarvu.

Kanada peaministril on ka varem habe olnud, aastaid tagasi, kui ta oli oma poliitkarjääri alguses. Peaministrina on ta lõug olnud seni sile.

Kanada popkultuuri kommentaator Shinan Govani teatas, et Justin Trudeau meenutab selle habemega oma isa, poliitik Pierre Trudeaud, kes kandis habet 1979. aastal.

Poliitkonsultant ja Uue Demokraatliku Partei nõunik Ian Capstik sõnas, et Trudeau kasvatas habeme puhkuse ajal ja millalgi ta ajab selle maha, sest ilma habemeta on ta tõsiseltvõetavam.

«Arvan, et ta loobub habemest, sest see tundub liigse eputamisena ajal, mil osa maailmast on maha põlemas,» selgitas Capstik viitega Austraalia põlengutele.

Kanada peaministri kantselei teatel veetis Trudeau koos perekonnaga kuu aega Costa Rical puhates ja sel ajal kasvatas ta endale ka habeme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles