Hollywoodi staar Chris Hemsworth tegi Austraalia põlengute kustutamiseks hiigelannetuse (1)

Elu24
Copy
Chris Hemsworth.
Chris Hemsworth. Foto: Zuma Press/Scanpix

Austraalia maastikupõlengud on tõestanud, et inimeste lahkus on piiritu. Lugematult pika annetajate nimekirjaga on liitunud Hollywoodi staar Chris Hemsworth.

Pühapäeval kirjutasime, et lauljatar Pink annetas Austraalia tuletõrjele pool miljonit dollarit. Sama palju lubasid annetada ka Hollywoodi täht Nicole Kidman ja abikaasa Keith Urban. Kuulsate annetajate hulgas on ka lauljatar Selena Gomez. Loe selle kohta rohkem siit.

Nüüd on oma abikäe ulatanud ka Austraalia näitleja Chris Hemsworth, keda teatakse peamiselt Marveli superkangelasefilmidest, kus ta Thori kehastab. «Nagu teiegi, tahan ka mina toetada Austraalias toimuvat võitlust maastikupõlengute vastu. Mu pere ja mina annetame miljon dollarit,» kirjutas Hemsworth Twitteris.

Staar kutsus ka fänne üles annetama ning ütles, et «iga penn loeb». Annetada saab siit.

Huvitaval kombel on Hemsworthi säutsu all staari ka kritiseeritud. «Miks mitte annetada ise 2 miljonit dollarit ja kutsuda teised Marveli näitlejad sama tegema!» pakkus üks välja.

Vaata videot!

Eelmise nädala lõpus sai meediatähelepanu ka 20-aastane ameeriklanna Kaylen Ward, kes kogus alastipiltide jagamisega austraallaste heaks umbes miljon dollarit. Loe selle kohta pikemalt siit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles