Inglismaal sai karmi karistuse noor naine, kes lennukis seksipartnerit otsima asus

Elu24
Copy
Noor naine muutus Emiratesi lennul vägivaldseks. Foto on illustreeriv.
Noor naine muutus Emiratesi lennul vägivaldseks. Foto on illustreeriv. Foto: Caro/ScanPix

Briti naine Demi Burton, kes lennukis purjus peaga seksipartnerit otsima asus, pandi vangi.

9. mail Araabia Ühendemiraatidest Inglismaale lennanud naine sattus õhus pahandusse, kuna hakkas purjus peaga võõrastele meestele külge lööma ja muutus füüsiliselt vägivaldseks, vahendas Daily Star.

End punasest veinist purju joonud naine šokeeris kahte meest, kui kutsus neid «ühe miili klubiga» liituma. Prokuröri sõnul lähenes Burton kahele mehele, kes esialgu kohatute ettepanekute peale vaid naersid, kuid kui naise jutt aina vulgaarsemaks läks, üritasid nad vestlust edutult lõpetada.

«Üks mees ütles, et oli naise kommentaaridest šokeeritud ja tundis ümbritsevate inimeste ees piinlikkust,» sõnas prokurör. Läheduses olid ka väikesed lapsed.

Kui naisele keelduti rohkem alkoholi pakkumast, karjus ta, et siis võiks lennuk juba kohe maanduda. Naine vehkis rusikatega, hammustas üht töötajat küünarnukist, teisele lõi peaga vastu lõuga ja hammustas käest.

Naisest jagu saamiseks läks vaja kuue lennutöötaja ja reisijate abi. Naist rahustada üritanud reisijad said obadusi ribidesse ja näkku. Noor britt võeti vahi alla kohe, kui kaheksatunnine lend läbi sai ja lennuk maandus.

Stjuardess Fouzia Naim ütles, et see oli stressirohke olukord, mille kogemine pole teiste reisijate ega lennutöötajate suhtes õiglane. «Verbaalse vägivalla ja ründamise tagajärjel ei saanud ma terve reisi jooksul süüa ega juua,» sõnas stjuardess.

Carringtonist pärit Burton sõitis koju kolm kuud kestnud Austraalia reisilt, kus ta käis oma perel külas. Ta ütles, et oli purjus, kuna kartis lendamist.

Naine astus Manchesteris kohtu ette ja ta pandi pooleks aastaks vangi. Ta jäi süüdi viiele inimesele kallale tungimises ja purjus peaga lennukis viibimises.

Burton näitas kohtust lahkudes fotograafidele keskmist sõrme. Vaata pilte siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles