FOTOD Lekkisid esimesed paparatso-klõpsud «Batmani» Londoni võttelt

Spekter
Copy
Colin Farrell ja Robert Pattinson kehastavad filmis "The Batman" (2021) peategelasi
Colin Farrell ja Robert Pattinson kehastavad filmis "The Batman" (2021) peategelasi Foto: SCANPIX

2021. aasta juunis välja tuleva, hetkel võttefaasi jõudnud uue Batmani-filmi kohta on hakanud tasapidi infokilde lekkima – ja mitte just ametlikest kanalitest.

Nett kubiseb rahva tehtud paparatsofotodest, millel on näha võttepaigad Londonis, kus võib teravam silm muuhulgas märgata ka hõbedaste juustega Colin Farrelli, kes kehastab Gothami linna sangari – Robert Pattinsoni kehastatava Nahkhiirmehe – põlisvaenlast Pingviini, vahendab ScreenRant, kelle tunneb ära tema vihmavarju järgi. Mõned fännid väidavad, et piltidel näha olev mootorrattur olevat Pattinson.

«Ahvide planeedi» lavastaja Matt Reeves on kinnitanud, et tema käe all valmiv DC universumi koomiksifilm saab olema sisuliselt noir-krimidraama ning Pattinson on mokaotsast mõista andnud, et kavatseb oma rollile anda sügavamat dramaatilist sisu. Kas siit võib oodata Joaquin Phoenixi Jokkeri-rolli võimsusele vastavat sooritust, pole muidugi kaugeltki veel mõtet oletada, ent loota ju võib. 

Filmis löövad kaasa veel mitmed teised põnevad näitlejad: John Turturro Carmine Falcone'ina, Zoë Kravitz Selina Kyle'i alias Kassnaisena ja Paul Dano Mõistatajana.

Vaata pilte:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles