Lady Gaga avameelselt vägistamisest: see oli keegi, keda tundsin lapsepõlvest saati...

Elu24
Copy
Lady Gaga ja Oprah Winfrey.
Lady Gaga ja Oprah Winfrey. Foto: AFP/SCANPIX

USA popstaar Lady Gaga (33) rääkis laupäeval Oprah Winfrey jutusaates traumast, mis tekkis pärast seda, kui teda teismeeas korduvalt vägistati.

Lady Gaga rääkis saates, et kui oli 19-aastane, vägistati teda korduvalt, vahendas Metro. «Pärast vägistamist tekkis mul posttraumaatiline stressihäire, kuna ma ei osanud selle traumaga tegeleda,» avaldas lauljatar.

Gaga rääkis, et teda vägistas keegi, keda ta lapsepõlvest saati teadis. Mõnda aega pärast vägistamist andis tunda aga PTSH. «Ma sain järsku tuntuks ning reisisin üle maailma, hotellitoast garaaži, sealt limusiini ja lavale, ega tegelenud kunagi traumaga ning järsku hakkasin tundma kogu kehas tugevat valu, mis oli sarnane tundega, mida kohe pärast vägistamist tundsin,» meenutas popstaar.

Gaga usub, et noori tuleb koolis vaimse tervise teemadel harida. Mullu vabandas Gaga, kuna tegi koostööd muusiku R. Kellyga, kes oli saanud süüdistuse noorte naiste seksuaalses väärkohtlemises. Muusikud tegid 2013. aastal ühise loo «Do What U Want (With My Body)», mille Gaga hiljem albumilt eemaldas.

Gaga ütles, et kui saaks ajas tagasi minna, käsiks ta endal teraapiasse minna, et oma tunnetes selgust saada.

«Suhe» Bradley Cooperiga oli näitemäng

Tunniajase intervjuus paljastas lauljatar, et tema «suhe» näitleja Bradley Cooperiga polnud muud kui näitemäng. «Ausalt öeldes arvan ma, et ajakirjandus on väga tobe. Me tegime armastusfilmi ja see on loomulik, et tahtsime, et inimesed usuks, et me armastame teineteist. Me tahtsime, et inimesed seda armastust ka Oscarite galal tunneks,» rääkis Gaga.

Eelmise aasta alguses hakkasid levima kõlakad, et filmis «Täht on sündinud» armastajaid kehastanud Lady Gaga ja Bradley Cooper on salamisi suhtes. Nendevaheline keemia ei jäänud märkamata ka Oscarite galal, kus nad filmis kõlanud duetti «Shallow» esitasid. Kuuldustele valas õli tulle, kui Cooper veidi hiljem oma abikaasast lahku läks.

Vaata tervet intervjuud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles