Kes on Cameron Diazi tütre isa ning millega ta tegeleb?

Elu24
Copy
Cameron Diaz ja tema abikaasa - Benjamin Madden.
Cameron Diaz ja tema abikaasa - Benjamin Madden. Foto: AFP / Scanpix

Üllatuslikult 47-aastaselt emaks saanud Cameron Diazi abikaasa hoiab võrreldes superstaarist naisega tagaplaanile, kuid ei ole sugugi tundmatu nimi.

Cameron Diazi lapse sündimine tuli avalikkusele aasta alguses täiesti ootamatult. Näitlejanna ei olnud rasedust kuskil välja näidanud. Praeguseks on teada, et eelmise aasta päris lõpus ilmale tulnud tütar sai nimeks Raddix Madden.

Maddeni nime sai laps oma isalt Benjamin Maddenilt. Fännide seas pigem Benji nime järgi tuntud mehega pidas Diaz tagasihoidlikud pulmad juba 2015. aastal.

Benji Maddeni kuulsus võib küll staarist naisele alla jääda, kuid tegelikult on ta tuntud rokitäht. 40-aastane Benji kogus oma kuulsuse bändi Good Charlotte kitarristina. Rokipundis on ta koos oma kaksikvenna ning laulja Joeliga. Good Charlotte on esinenud ka Saku suurhallis.

Hiljem tegid vennad muusikat koos ka poproki duo The Madden Brothersina. Benjion koos vennaga olnud ka Austraalia «The Voice of Australia» kohtunik, samuti osalenud selles rollis ka teistes talendisaadetes.

Üle-eelmisel aastakümnel, enne Cameroniga kohtumist, oli rokkar suhtes ka seltskonnatäht Paris Hiltoniga. Temaga koos ilmus ta avalikkuse ette dokumentaalfilmis «Paris, not France».

Cameroniga jäi Benji kokku juba mõnda aega enne abiellumist, kuni nüüd pika suhte järel sündis paarile pisitütar Raddix.

Benji Madden
Benji Madden Foto: Buzzfoto/Scanpix

Vaata, millise muusikaga on Benji välja tulnud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles