Kas Vangal ja Nostradamusel oli õigus, et 2020 puhkeb sõda? (5)

Inna-Katrin Hein
Copy
USA droonirünnaku järgne põleng Iraagi Bagdadi rahvusvahelises lennujaamas
USA droonirünnaku järgne põleng Iraagi Bagdadi rahvusvahelises lennujaamas Foto: Social Media/VIA REUTERS/Scanpix

Ameerika Ühendriigid tegid ööl vastu 3. jaanuari droonidega õhurünnaku Iraagi pealinna Bagdadi rahvusvahelise lennujaama alal. Selles rünnakus kaotas elu Iraagi revolutsioonilise kaardiväe eliitüksuse Qudsi ülem, kindralmajor Qassem Soleimani ning veel seitse inimest, kelle seas oli ka Iraagi poolmilitaarse organisatsiooni Al-Hashd al-Shaabi juht Abu Mahdi al-Muhandis.

USA kaitseministeeriumi teatel tehti rünnak eesmärgiga kaitsta Iraagis, eelkõige Bagdadi piirkonnas olevaid USA kodanikke, edastab express.co.uk. 

Rahvusvahelise selgeltnägijate grupi arvates ennustas 20. sajandi Bulgaaria pime müstik ja selgeltnägija Vanga, et 2020 lahvatab Lähis-Idas tsivilisatsiooni hälli Mesopotaamia aladel sõda, millest võib kujuneda globaalne konflikt ehk Kolmas maailmasõda.

Mesopotaamia paiknes Tigrise ja Eufrati jõe kesk- ja alamjooksualal, kus tänapäeval asub Iraak. 

Vanga ennustuse tõlgenduse kohaselt saab sõjaline konflikt alguse Iraagis Bagdadis toimuvatest mässudest. Konflikt levib ning vanad vaenlased Iraan ja Iisrael ründavad üksteist.

Ennustajate väitel kasutatakse selles sõjas väga ohtlikke relvi, mida varem ei ole kasutatud.

Vanga ennustas ka, et lisaks sõjale on oodata looduskatastroofe ja suuri poliitilisi väljaastumisi, vanade riikide kadumist ja uute tekkimist.

Bulgaaria pime selgeltnägija Vanga 1994.
Bulgaaria pime selgeltnägija Vanga 1994. Foto: DIMITAR DILKOFF/REUTERS/Scanpix

«2020 on maailma raputav aasta, mis muudab elu kogu planeedil. Need muutused on seotud konfliktide, vägivalla ja katastroofidega, nagu tahaks meie planeet vabaneda vanast taagast,» väidavad briti selgeltnägijad.

Nende sõnul ütles lisaks Vangale ka 16. sajandi Prantsuse apteeker ja ennustaja Nostradamus, et 2020 on ohtlik aasta, kuna siis võib lahvatada suur sõda, mis raputab meie tsivilisatsiooni alustalasid ja sunnib inimkonda otsast alustama.

17. sajandi gravüür Nostradamusest.
17. sajandi gravüür Nostradamusest. Foto: Charles Walker / © Charles Walker / TopFoto/Scanpix

«Nostradamuse ennustuse kohaselt kasvavad pinged ida ja lääne vahel ning kõige suurem konfliktioht on Lähis-Idas. Ida hakkab läänt õõnestama ja nõrgestama, saades ise tugevamaks ja vallutades lõpuks suuri alasid, kus surub peale oma kultuuri ja religiooni,» teatasid tänapäevased ennustajad.

Nad lisasid, et Kolmandas maailmasõjas ellujäänud lendavad maaväliste olendite abiga 2028 Marsile ja Veenusele uusi tsivilisatsioone looma ja energiaallikaid otsima.

Maaväliste olendite abil on inimkond 2130. aastaks vallutanud nii mõnegi meie Päikesesüsteemi planeedi. Kuna koduplaneedil Maal ei ole maapinnal enam võimalik elada, siis on inimkond suundunud meredesse, rajadesse sinna linnad.

Skeptikute sõnul on Vanga ja Nostradamuse ennustused üldsõnalised, mistõttu saab neist igaüks välja lugeda seda, mida tahab ja seetõttu on ka tõlgendusi väga palju, ka ei ole Vanga ja Nostradamuse ennustused skeptikute sõnul seni paika pidanud.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles