AVASTUS ⟩ Luubi all selgus tõeline põhjus, miks Kevin 30 aastat tagasi üksinda koju jäi

Spekter
Copy
Catherine O'Hara filmis «Üksinda kodus»
Catherine O'Hara filmis «Üksinda kodus» Foto: 20th Century Fox

Pühadeperiood on laias maailmas suutnud taaskord avalikkuse ette tuua uusi fakte 30 aasta eest vändatud fenomenaalse jõulufilmi «Üksinda kodus» kohta. Kes oleks arvanud, et leidub veel midagi, millest Kevini molekulideni lahti võetud seikluse puhul juba kirjutatud ei oleks?

Populaarse meelelahutusportaali Buzzfeed üks autoritest aga suutis seda ning sai oma silmapaistva detektiivitöö eest loodetavasti ka jõulupreemiat. 

Kuidas see jama siis juhtuda sai? 30 aastat oleme leppinud lihtsalt teadmisega, et kuna sugulased olid külas, siis oli kaasa vaja võtta lihtsalt liiga palju lapsi ja, noh, kellel kõik need nuuskamist vajavad ninad ikka nimepidi meeles on. Andke vanematele armu, me kõik teame, et perega kuskile minemine on närvide surm ja totaalne kaos, eksole! Asjalugu ei teinud lihtsamaks ka fakt, et peanuppude kokkulugemisel läks Kevini pähe kirja kogu tralli vaatama tulnud naabripoiss, kes umbes sama mõõtu ja talvele kohaselt silmini mütsi-salli maskeeringus.

See kõik selgitab, kuidas kogu perekond suutis Kevini olemasolu lahkumissegaduses ära unustada, ent kuidas see neile hiljem meelde ei tulnud? Ahaa! Siia see koer maetud ongi – nimelt on filmis enne lahkumist koht, kus söögilauas läheb piim lennupiletite peale ümber ja koristamise käigus lõpetab koos salvrätikutega prügikastis ka Kevini reisiümbrik. See seletab, miks keegi pileteid vaadates ei märganud, et Kevini ümbrikku ühelegi poisiklutile näppu ei olnud võimalik anda. Asja ei teinud paremaks ka asjaolu, et lennuteenindaja piletite kontrollimisest suuremat numbrit ei teinud (kaksiktornide katastroofi ja karmide lennupiiranguteni oli tol hetkel veel üle 10 aasta aega). 

Head uut ja avastusterohket aasta kõigile kinofännidele!

Kevini lennupilet prügikastis
Kevini lennupilet prügikastis Foto: 20th Century Fox
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles