VIDEOD ⟩ Salapärane naine kogub internetis populaarsust, sest teeb pesu väel midagi väga... omapärast (1)

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Hungry Lips/Youtube.com

Noor ameeriklanna on oma YouTube'i kanalisse meelitanud 400 000 jälgijat, postitades videoid sellest, kuidas ta vaid pesu väel sosistab, vahendab Daily Star.

Selline Youtube'i kanal kannab nime Hungry Lips ning sinna on videoid postitatud juba alates 2015. aastast.

Vaatamata sellele, et tema sotsiaalmeedia kanalit saadab suur edu, pole naisterahvas kordagi täielikult oma nägu näidanud ning varjab alati oma silmi. Anonüümseks jäädes on ta Youtube'i postitanud juba 161 videot.

Ta nimetab end ASMR-i videote loojaks. ASMR ehk autonoomne sensoorne meridiaanreageering on kõditunne, mis tüüpiliselt liigub pealaest jalataldadesse, põhjustades keha lõõgastumist, kirjutab Vikipeedia.

See on tahtmatult tekkiv tunne, mille põhjustajateks on visuaalsed, helilised, lõhnalised või tunnetuslikud stiimulid, näiteks sosistamine, juuste kammimine, koputamine.

ASMR-i ei peeta tavaliselt seksuaalseks - tavaliselt on inimesed nendes videotes riides ja teevad täiesti tavalisi asju, nagu näiteks kokkavad, räägivad raamatutest, filmidest, mängudest jne.

Ent HungryLips on oma poolpaljaste videotega internetis poleemikat tekitanud. Näiteks võtsid Youtube'i tsensorid 2018. aastal tema videod korduvalt veebilehelt maha, sest need rikkusid väidetavalt lehekülje eeskirju.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles