TREILER ⟩ Õuduka «Kena vaikne kohake» järg juba unele ei suiguta

Spekter
Copy
«Kena vaikne kohake 2»
«Kena vaikne kohake 2» Foto: Paramount Pictures

2018. aasta hittõuduka järjes «Kena vaikne kohake 2» (A Quiet Place: Part II) rändavad juba tuttavad tegelased tundmatule alale, kust avastavad saatusekaaslased.

John Krasinski lavastatud õuduka pingelises peaosas on režissööri abikaasast näitlejanna Emily Blunt, kelle kätel on suur vastutus kolme lapse näol, keda tuleb ihu ja hingega kaitsta hirmsate koletiste eest, kes ilmuvad iga pisimagi krõbina peale välja. Järjes liitub seltskonnaga ka «Peaky Blindersi» täht Cillian Murphy.

Järg jälgib Abbottite perekonna saatust pärast esimeses osas aset leidnud traagilisi sündmusi ning heidab pilgu ka võõrolendite saabumise hetke. Pärast pereisa Lee eneseohverdust, et päästa oma laste elu, on ema Evelyn sunnitud senise kodu maha jätma. Pere asub teele, et leida ellujäänuid, kellega võiks jõud ühendada. Kuid peagi selgub, et heli kaudu jahti pidavad võikad elukad pole ainsad, kes liivaribalt kõrvale astudes su elu kallale kipuvad. Pingetaluvuse piiril balansseeriv õudukas laiendab peategelaste maailma, tekitab uusi küsimusi juhtunud kataklüsmi kohta ning garanteerib vaatajale korraliku kananaha.

Filmi kaasstsenarist, lavastaja ja üks osatäitjaid on John Krasinski (tuntud telesarjast «Kontor»), üles astuvad veel Emily Blunt («Sicario», 2015), Cillian Murphy («Algus», 2010), Djimon Hounsou («Kapten Marvel», 2019) ja lapsi kehastavad Millicent Simmonds ning Noah Jupe.

Apollo Kinodes alates 20. märtsist 2020.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles