Silvia Ilves taas Paul Neitsoviga mestis: usun, et seekord jääme professionaalseteks

Elu24
Copy
Paul Neitsov ja Silvia Ilves.
Paul Neitsov ja Silvia Ilves. Foto: promo

Aastavahetuse paroodiasaade «Edekabel» viskas nalja muusikute Silvia Ilvese ja Paul Neitsovi pidevalt muutuva suhtestaatuse üle. Ilves avaldas sotsiaalmeedias, mida ta Henrik Normanni paroodiast arvas, ning heitis valgust ka ühistele tulevikuplaanidele Neitsoviga.

Ilves kirjutas Instagramis, et kuigi ta üldiselt televiisorit ei vaata, tegi ta aastavahetusel erandi. «Kui kuulsin, et «Edekabel» parodeerib minu ning Pauli kunagist suhte janti (ning ma tean, kui äge koomik on Henrik!), võtsin ette ning vaatasin kogu saate läbi!» muljetas tšellist.

Postitusest selgub, et Ilves jäi paroodiaga rahule. «Lisaks geniaalselt humoorikatele «Tere, Silvia siin!» klippidele oli muidugi veel palju naerukajakate kohti,» kiitis muusik.

Lisaks avaldas tšellist, et uus aasta viib ta peagi ekspeika Paul Neitsoviga kokku. «Aasta algus toob juhuslikult ette ammu planeeritult taas koostööd Pauliga. Usun, et seekord jääme muusikas professionaalseteks,» avaldas Ilves lootust.

Neitsov vastas ekskallima postitusele naljatledes: «Ole kuss, ma saan ise ka hakkama!»

Novembris ütles Neitsov Elu24-le, et tema jaoks pole problemaatiline ekskallimaga esineda. «Ma ei näe probleemi selles, et koos lavale lähme. Meile meeldib väga koos laval olla,» sõnas ta.

Neitsov ja Ilves esinevad 10. jaanuaril Rakveres Buena Vista Sofa Clubis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silvia Ilves - the cellist (@silviailves) on

Neitsovi ja Ilvese tormiline armusuhe algas novembris ning sai kaks nädalat hiljem lõpu, kui Ilves selle lõpetas. Novembri lõpus tundus taas, et muusikud on koos, kuid see osutus Neitsovi naljaks, millele Ilves päev hiljem vee peale tõmbas ning ekspeikat hämmastavalt õrna psüühikaga meheks nimetas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles