Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

ABIELUPAARI ROLLIMÄNG ⟩ Ameeriklanna käitub kui «väike tüdruk», kellel peab isegi mähkmeid vahetama

Elu24
Copy
USA abielupaar, kes armastab kodu seinte vahel rollimängu mängida. Michelle käitub kui laps ning Wade hoolitseb tema eest.
USA abielupaar, kes armastab kodu seinte vahel rollimängu mängida. Michelle käitub kui laps ning Wade hoolitseb tema eest. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Ameerikas, Tennessee osariigis elab abielupaar, kes harrastab rollimängu, kus naine käitub kodus kui «väike tüdruk» ja abikaasa rolliks on tema eest hoolitseda.

Barcroft TV Youtube'i kanal jagas lugu Ameerikas elavast abielupaarist, kes mängivad vabal ajal üsna ebatavalist rollimängu. Nimelt käitub 27-aastane Michelle kodus kui «väike tüdruk» ning tema abikaasa Wade (35) hoolitseb tema eest.

«Vabal ajal mängime lauamänge, kuulame Disney muusikat,» kirjeldas Wade ja Michelle lisas, et nad ka joonistavad ning värvivad värviraamatuid.

«Ma olen täiskohaga «tita-tüdruk»,» täpsustas Michelle, kes eelistab riietuda ja käituda kui pisipõnn. Michelle on oma rollis praktiliselt igapäevaselt ja seda terve päeva. 

Wade hoolitseb Michelle'i eest iga päev ning vahetab naisel isegi mähkmeid.
Wade hoolitseb Michelle'i eest iga päev ning vahetab naisel isegi mähkmeid. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

«Hommikust kuni mõni tund enne magama minekut olen oma lapselikus maailmaruumis,» ütles Michelle, kes teeb vahel «väikese tüdrukuna» ka pahandust.

Käitumise jälgimiseks märgitakse iga päev Michelle'i kohta tabelisse kolm linnukest. Märge võib olla roheline (hea käitumine), kollane (hoiatus) või punane (halb käitumine). Vastavalt sellele saab Michelle Wade'ilt karistada. 

Nende rollimäng on täiskasvanute vaheline kokkuleppeline fetiš, kus mees on isa rollis ning peab hoolitsema lapse rolli mängiva naise eest.

«See on midagi, mida tuleb väga tõsiselt võtta. See ei ole mäng, see ei ole midagi, millega me eputame. Me olemegi sellised, see teeb meid õnnelikuks,» rõhutas Wade.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles