Lauljatar Maian võtab sotsiaalmeediast vaimse tervise huvides puhkuse

Elu24
Copy
Maian Tallinn Music Week 2019 hiphop laval.
Maian Tallinn Music Week 2019 hiphop laval. Foto: Madis Sinivee/Postimees

Lauljatar Maian Lomp teatas, et teeb «sotsiaalmeedia virvarrist» vaimsetel põhjustel puhkuse.

«Kustutan mõneks ajaks ära oma sotsiaalmeedia (Facebook, Messenger, Instagram). Kui on midagi pakilist mulle öelda, saab mind kätte meili kaudu,» teatas Maian Instagramis. Samuti kustutas ta Instagramist kõik pildid.

Lauljatar pakkus välja ka, et kui vaja, saab ta kätte vanakooli meetodeid kasutades ehk helistades või kirja teel.

Maiani valikule avaldas toetust ka laulja Jüri Pootsmann. «Eesti otsib superstaari» saates osalenud lauljatar Anette Maria Rennit jagas postituse all ka oma kogemust: «Tegin suvel mõnda aega sama ja pärast ei tahagi tagasi tulla... ja siis sõbrad nõuavad, et ei saa kätte kuskilt!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ⓜ️aian (@pisikemaian) on

2017. aastal Inglismaal tehtud raport näitas, et noored, kes veedavad rohkem kui kaks tundi päevas suhtlusvõrgustikes, kurdavad tõenäolisemalt halba vaimset tervist, sealhulgas psühholoogilist stressi.

Piltide jagamise äpp Instagram sai halva mõju eest vaimsele tervisele esikoha, seda eriti noorte naiste hulgas. Loe selle kohta rohkem siit.

MyHits Live 2017: Maian.
MyHits Live 2017: Maian. Foto: Konstantin Sednev

Maian sai tuntuks 2017. aastal, kui osales koos Whogaux ja Karl-Kristjaniga Eesti Laulul ning pääses looga «Have You Now» ka finaali.

Imidžimuutuse läbi teinud Maian andis mullu välja loo «Sinise leegiga», mille tegi koostöös Reketi, Kaspar Kalluste ja Soome produtsendi Rafael Elivuoga. Sama tiimiga ilmus tänavu kevadel laul «Palava pudru».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles