Tähelepanematu paar viskas prügisse 17000 euro jagu surnud sugulase sularaha

Elu24
Copy
Majas elanud vanake oli raha peitnud veidratesse kohtadesse. Illustreeriv.
Majas elanud vanake oli raha peitnud veidratesse kohtadesse. Illustreeriv. Foto: Cargo / Sorge / Scanpix

Viga oleks Briti paarile väga kalliks maksma läinud, kui rahapataka avastanud jäätmejaama töötajad poleks nii ausad olnud.

Midsomer Nortonis jäätmejaamas töötanud inimesed olid kindlasti äärmiselt üllatunud, kui nad prügi hulgast 15 000 briti naela sularaha avastasid. 

Sorteerijad olid aga ausad inimesed ning viisid väärtusliku pataka politseisse. Prügi maha pannud auto oli jäätmejaamas turvakaamerale jäänud ning selle numbri järgi otsiti omanikud üles.

Eriti kallis viga

Raha toimetati õigete omanike kätte parasjagu jõulukinkide jagamise ajal, kirjutab Mirror. Paarikesel ei olnud seni aga aimugi, mille nad ära visanud on.

Raha pärines tegelikult paari surnud sugulase majast, mida nad olid aidanud koristada. Vanakesel oli aga komme peita sularaha veidratesse salakohtadesse, kinnitasid ka sugulased.

Juhtum oli nii märkimisväärne, et kohalik politsei tänas jäätmejaama töötajaid ka sotsiaalmeedias. «Ilma nende abita ei oleks see pere leitud rahast teadagi saanud ning meie poleks seda tagastada suutnud, eriti jõuludeks,» kirjutati Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles