UUED FILMID Totakas Hitler, kavalad pensionärid, Vene ulmekas, kohutavalt jäle õudukas ja pisikene võludraakon

Spekter
Copy
«Jänespüks JoJo»
«Jänespüks JoJo» Foto: IMDB

Uue aasta esimene kinonädal saab olema kirev nagu ilutulestik, tuues ekraanidele õudust, põnevust, nalja ja imesid.

Kiiksuga film: Marveli režissöör Taika Waititi komöödias «Jänespüks JoJo» seltsib hitlerjuugend fantoomfüüreriga

Kiiksuga komöödia «Jänespüks Jojo» (JoJo Rabbit) keskmes on hitlerjuugend (Roman Griffin Davis), kelle parimaks seltsiliseks on tema väljamõeldud kaaslane Adolf Hitler, keda kehastab Waititi ise. Poiss avastab ühel hetkel, et tema ema Rosie (Scarlett Johansson) peidab üht juudi tüdrukut (tunnustatud draama «Leave No Trace» staar Thomasin McKenzie). Uus-Meremaa näitleja, stsenarist ja filmilavastaja Taika Waititi eksperimenteerib oma vihkamisvastases satiirilises komöödias ülevõllinaljadega natsi-Saksamaa ning Hitleri üle, mis on kriitikutele üle maailma suurt muljet avaldanud – film pälvis Toronto filmifestivalil publikupreemia ning linalugu on nomineeritud parima filmi Kuldgloobusele.

Filmi näeb juba praegu Apollo Kinodes. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Krimidraamas «Osav luiskaja» saab pensionäride romantikast pettuste pundar

Elukutseline petis Roy Courtnay (McKellen) ei suuda oma õnne uskuda, kui kohtub netis jõuka lese Betty McLeishiga (Mirren). Betty võtab ta oma koju ja ellu ning Roy hakkab endalegi üllatuseks naisest hoolima. Lihtsast pettusest saab hoopis ta elu ohtlikem köielkõnd.

Filmis kohtuvad Oscari-võitja Helen Mirren («Kuninganna») ja kaks korda Oscarile kandideerinud Ian McKellen («Sõrmuste isand: Sõrmuse vennaskond», «Gods and Monsters») esmakordselt vastakuti kinolinal.«Osavas luiskajas» mängivad ka Russell Tovey (telesari «Quantico») ja Jim Carter (telesari «Downton Abbey»).

Apollo Kinodes alates 3. jaanuarist 2020.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Ligi miljardirublane Vene ulmekas «Külgetõmbejõud 2» kutsub igaüht investoriks

Algselt kuni ühe miljardi rubla suuruse eelarvega planeeritud ambitsioonikas Vene ulmefilm «Külgetõmbejõud 2: Sissetung» (Вторжение / Prityazhenie 2 / Ivasion / Attraction 2) jutustab võõra planeedi kosmoselaeva kukkumisest Moskva lähedasse Tšertanovosse. Kolm aastat hiljem muutub tavaline neiu Julia pärast kontakti maaväliste tehnoloogiatega salalaborite uurimisobjektiks. Uurimise käigus avalduvad neiul ebatavalised võimed. Temas peituv varjatud jõud ei ärata vaid inimeste uudishimu – ta kujutab ohtu kogu universumi mastaabis.

Apollo Kinodes alates 3. jaanuarist 2020.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Õudukas «Vimm» hirmutab vaatajaid äkilise tapjavaimuga, kes on jälk nagu karvu täis äravoolutoru

Jaapanlaste 17 aasta taguse õuduka ameeriklaste uusversioonis «Vimm» (The Grudge) hakkavad kummitavas majas juhtuma väga jõledad sündmused. Detektiiv hakkab uurima kõhedat juhtumit, kus noor ema tappis omaenda majas oma lapsed. Selgub, et majal oli asjaga rohkem pistmist kui lihtsalt võikale kuritööle katust pakkuda.

Õudukas põhineb Takashi Shimizu kirjutatud ja lavastatud 2002. aasta horrorfilmil «Ju-on: vimm». Nicolas Pesce'i kirjutatud ja lavastatud hirmutajas mängivad Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, Lin Shaye ja Jacki Weaver. 

Apollo Kinodes alates 3. jaanuarist 2020.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Perefilm «Clara ja Võludraakon» tutvustab imelist uut muinasjutumaailma

Täispikas animafilmis «Clara ja Võludraakon» (Clara) avaneb vaatajale uutmoodi muinasjutumaailm, mis teeb rõõmu kogu perele.

Igal aastal sünnib filmi vapustavas kuningriigis imeliste võimetega maagiline draakon. Üks neist satub pahalaste kätte, kes tahavad kasutada imelooma võimeid, et oma jubedaid plaane täide viia. Õnneks kaotavad pahalased draakoni ära ja kaks elevil uut sõpra – rõõmsameelne pesukaru ja vinguv päkapikk – leiavad ta. Saades teada draakoni loo, aitavad nad tal koju jõuda. Seltskonnaga liitub ka vapper tüdruk nimega Clara, kes tahab samuti draakonit aidata, aga ka teada saada oma minevikusaladusi. Teel olles saab tüdruk teada, et ta on suures ohus: tuleb välja, et keegi tahab Clarat röövida. Aga nüüd on ta kõrval truud kaaslased, kes on valmis teda päästma. Väike draakon on kindel, et uued sõbrad aitavad tal kindlasti koju jõuda ja annavad endast kõik võimaliku, et päästa Clara tumedate jõudude käest. Film on dubleeritud eesti keelde.

Apollo Kinodes alates 3. jaanuarist 2020.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles