99-aastane itaallane andis 70 aasta taguse afääri tõttu lahutuse sisse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
99-aastane itaallane andis 70 aasta taguse afääri tõttu lahutuse sisse
99-aastane itaallane andis 70 aasta taguse afääri tõttu lahutuse sisse Foto: SCANPIX

Itaalias elavast paarist on saanud maailma vanimad lahutajad.

99-aastane mees andis lahutuse sisse, kui sai teada, et ta praegu 96-aastasel naisel oli Teise maailmasõja ajal 1940. aastatel armuafäär, edastab The Telegraph.

Advokaadi sõnul leidis Antonio C paar päeva enne jõule vanu dokumente ja kirju läbi vaadates kirjad, mis tõendasid, et ta naisel oli kunagi abieluväline suhe.

Mees vihastas ja andis pärast 77 kooseluaastat lahutuse sisse.

Rosa C tundis süüd ja tunnistas oma mehele kõik üles. Naine ei suutnud meest siiski lahutuse suhtes meelt muutma panna.

Rooma kohtudokumentides seisab, et naine ja ta armuke olid kirjavahetuses.

Hoolimata pikast kooselust ning viiest lapsest, tosinast lapselapsest ja ühest lapselapselapsest, valmistuvad nad oma elu eraldi jätkama.

Armastuskirjade leidmine oli mehe jaoks viimaseks piisaks karikas. Paari laste sõnul oli nende vanematel juba varem erimeelsusi. Kümme aastat tagasi kolis mees lühikeseks ajaks nende ühisest kodust välja ja läks poja juurde elama. Kuid paar nädalat hiljem tuli tagasi.

Itaalia ajakirjanduse andmetel on eakas paar kuumaverelised lõunaitaallased – mees on pärit Sardiinia saarelt Olbiast ning naine Napolist. See võib olla põhjus, miks naine varem ja mees nüüd keevaliselt käitusid.

Neist sai paar 1930. aastatel, kui mees oli Napolis noor politseinik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles