GALERII ⟩ Hollywoodi täht Robert Davi külastas lastekodu ja viis lastele jõulurõõmu

Kertu Jukkum
, Elu24 peatoimetaja
Copy

Hollywoodi filminäitleja ja Frank Sinatra lauludega tuuritav Robert Davi külastas  üheskoos oma eestlannast abikaasaga SA Tartu Perekodu Käopesa. 

Lapsed sõnasid kohtumisel, et tundsid filminäitleja kohe ära. Filmidest «Visa hing» ja «007» tuttava näitlejaga kohtumine tõi naeratuse laste näole. 

Südamliku kohtumise ajal mängiti üheskoos lauajalgpalli ja lapsed õpetasid Robertile  kendamaga mängu. «Te panete mind piinlikku olukorda,» teatas filminäitleja lastele naerdes, kuid näitas laste rõõmuks mängus peagi osavust. Lapsed omakorda esitlesid oma taset mängus. 

Rõõmu jagus ühisest tegevusest ja sinna juurde räägitud lugudest kõigile. 

Lõpetuseks sai igaüks, kes soovis, ühispildi Robertiga mälestuseks. Filminäitleja soovitas lastel kindlasti ära vaadata seiklusfilm «The Goonies», millest ta samuti kaasa teeb ja lapsed lubasid selle ette võtta juba pühade ajal. 

«Äärmiselt toredad ja südamlikud lapsed,» avaldas Davi pärast liigutavat kohtumist. 

Perekodu juhataja asetäitja Piret Väljaotsa sõnul on filminäitleja Robert Davi külastus perekodule suur au. 

Ühtlasi kutsub ta üles vanemateta kasvavaid lapsi meeles pidama ka muul ajal. «Mitte ainult jõulude ajal, vaid iga päev on võimalik head teha,» sõnas ta. «Mitte tingimata asju ega maiustusi ei vaja need lapsed, vaid koos veedetavat toredat aega ennekõike,» avaldas Väljaots. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles