FOTOD ⟩ «Alo» jõuluepisoodis tuleb Rickyle ja Martinile pulm teha, aga Guido pani raha huugama

Spekter
Copy

Täna kell 20.00 näitab Kanal 2 müügimees Alo ja teiste automüügisalongi värvikate tegelaste spetsiaalselt pühadeks valminud lõbusat eriepisoodi. 

Škoda esinduses on pulmapäev. Ricky ja Martin Bamberg (Piusid) on olnud oma pruutidega koos juba aastaid, kuid nüüd on nad otsustanud abielluda. Pulmade korraldamise eest vastutab nende kolleeg Guido (Uku Uusberg). Paraku meenub Guidole alles pulmapäeval, et ta on lubanud midagi sellist korraldada, ja on kogu raha juba ära kulutanud. Algab paaniline pulmade korraldamine kõikide käepäraste vahenditega.

Guido palub appi Alo (Tõnis Niinemets), kes soovib aidata nii palju kui võimalik, kuid tal  endalgi on probleeme, millega tegeleda. Nimelt on Marta (Liis Lass) nüüd juba pool aastat esinduses töötanud ning ajanud Kerdu (Linda Kolde) ja Alo suhted peapeale. Salongis on justkui armukolmnurk, kuid Alo eelistab kahemõõtmelisi vorme.

Ekraanil on kõik auhinnatud komöödiasarja «Alo» tegelased. Kaasa löövad Priit Pius, Märt Pius, Priit Võigemast, Reimo Sagor, Linda Kolde, Uku Uusberg, Liis Lass, Rein Pakk, Saara Nüganen, Külliki Saldre, Liis Lemsalu, Maiken Pius ja Saara Pius.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles