Uus aasta Kanal 2s ⟩ Svingerid, armeenlased ja tagaotsitav Mr. Bean

Spekter
Copy
«Svingerid»
«Svingerid» Foto: Kaader filmist

2020ndad stardivad Kanal 2s kodumaiste komöödiate ja igihalja briti huumori saatel. Vaata, mis maiuspalad 1. jaanuaril kavas on!

«Mr. Beani puhkus» kell 17.15

Vihmasel pärastlõunal võidab mr. Bean (Rowan Atkinson) loteriil endale videokaamera ja nädalase puhkuse Lõuna-Prantsusmaal. Paraku aga järgneb üks äpardus teisele ning peagi leiab Bean end piletite ja rahata keset Prantsusmaad, üritades kõikvõimalikke vahendeid kasutades jõuda lähemale Cannes'i liivarandadele. Tagatipuks on Prantsuse politsei korraldanud üleriigilise operatsiooni tema tabamiseks.

«Lõbus perekond» kell 20.00 (kordus 2. jaanuaril kell 23.40)

Kodumaine komöödia! Artur (Armen Arushanjan) unistab salamahti filmitegija karjäärist. Kui aga perekonna veiniäri ähvardab krahh eestlasest veinieksperdi hävitava kriitika tõttu, nõustub Artur sõitma Tallinna asja klattima. Ja kohtuda sealsamas ka tema kirjutatud stsenaariumi vastu huvi tundnud produtsendiga. Ootamatult satub tema teele aga iseteadlik, terava keele ja plahvatusliku temperamendiga ettekandja Ingrid (Saara Kadak). …ja sündmused võtavad sootuks uue suuna. Oma osa tekkinud segadustesse lisavad Arturi sõbrad, flegmaatilisest eestlasest ja temperamentsest armeenlasest koosnev politseinike-tandem (Mattias Naan ja Tigran Gevorkjan), veiniblogija paranoiline naabrinaine ja mitu kilo valearusaamu, ennatlikke otsuseid, identiteetide segiajamisi ja üks eriti osav perekoer.

«Svingerid» kell 22.00 (kordus 3. jaanuaril kell 00.55)

Häbitu (ja kohati häbelik) suhtekomöödia, mille keskseks teemaks on SEKS. Indrek (Jan Uuspõld) tahab seda. Elen (Elina Purde) ei taha sellest kuuldagi, aga teab, et ainult nii on Indrek nõus naise plaanitavat äri toetama. Tiina (Elina Reinold) nõuab seda. Tormiliselt. Ikkagi pulmaaastapäev! Tema tossikesest abikaasa Andrus (Ago Anderson) tahaks pärast pikka tööpäeva ainult rahulikult maha istuda ja oma sülearvutis zombisid nottida. Aga üks kõne põnevusenäljas paarivahetajatele mõeldud ajalehekuulutuses toodud numbrile lükkab käima sündmuste ahela, mis muudab nende kõigi õhtut rohkem, kui keegi oleks arvatagi osanud. Film ei sobi alaealistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles