TREILER ⟩ Pühadefilmis «Jõulud džunglis» otsib 10-aastane Eesti tüdruk Indoneesias šamaani

Spekter
Copy
«Jõulud džunglis»
«Jõulud džunglis» Foto: Kuvatõmmis

Ilmus esimene treiler Jaak Kilmi uuele lastefilmile «Jõulud džunglis».

Režissöör Jaak Kilmi koguperefilmi «Jõulud džunglis» peategelane on 10-aastane koolitüdruk Paula, kes kolib koos perega troopikasse ja peab maha jätma endale tuttava maailma. Ehkki uus elu troopikas on tore, igatseb Paula siiski koduseid jõule ning nii otsustab ta koos oma uue sõbra Achimiga džunglist jõulušamaani otsima minna. Kumbki ei tea aga, kui peadpööritavalt ohtlikuks võib selline retk osutuda.

Eesti ja Läti koostöös sündivas seikluslikus koguperefilmis teevad kaasa armastatud Eesti näitlejad Saara Pius, Pääru Oja ja Tõnu Kark. Filmi võtted toimusid Indoneesia džunglis sel sügisel.

«Džungliseiklusest fantaseerisin juba väikese poisina. Nüüd, mil vihmametsi ähvardab inimtegevusest tulenev oht, on mul aeg tuua fantaasiad ekraanile ja lasta lastel päästa džungel,» räägib Jaak Kilmi.

Muidugi ei pääsenud filmitegijad Indoneesias üllatustest ja põnevatest katsumustest, alustades sekeldustest tollis kuni tavatute liiklusreeglite ja võõrapäraste menüüdeni. «Indoneesias käib kõik teisiti kui koduses Eestis. Erinev on nii ilm, kultuur kui ka traditsioonid. Olen kindel, et tagasi koju jõudes on meil kõigil palju põnevaid lugusid rääkida,» muljetab Kilmi.

Filmi peaosalist, sihikindlat Paulat, kes kartmatult džunglisse jõuluimet otsima läheb, mängib Rebeka Šuksta. Paula ustava sõbra ja giidi Akhimi osas on Bryden Pablo Escobar. Eesti näitlejate Saara Piusi ja Pääru Ojaga, kes kehastavad loodusaktiviste ja Tõnu Kargu džunglivana tegelaskujuga kohtuvad nad alles džunglisügavuses.

Film esilinastub Eesti kinodes 2020. aasta 4. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles