Oscarile kandideeriv «Tõde ja õigus» sõlmis lepingu Berliini filmilevitajaga

Spekter
Copy
«Tõde ja õigus»: Andres (Priit Loog) ja Pearu (Priit Võigemast) peaksid nüüd rehnutti pidama, kuidas Ameerika akadeemikute südameid võita.
«Tõde ja õigus»: Andres (Priit Loog) ja Pearu (Priit Võigemast) peaksid nüüd rehnutti pidama, kuidas Ameerika akadeemikute südameid võita. Foto: Allfilm.ee

Värskelt parima rahvusvahelise filmi Oscari 10 kandidaadi sekka valitud «Tõe ja õiguse» levitamise eest hoolitseb edaspidi Berliinis tegutsev ettevõte Films Boutique, vahendab Deadline.

«Lisaks sellele, et tegu on väga muljetavaldava ja liigutava draamaga, kannab see teerajajate vaimu, mis on väga tuttav Ameerikas ning ka teistes riikides, kus rahvas on pidanud oma maa eest ja oma maaga võitlema, et oma perele ellujäämine kindlustada,» sõnas filmi kohta leviettevõtte tegevjuht Jean-Christophe Simon. «Tegu on omamoodi väga kaasaegse filmiga, mis näitab, kuivõrd oleme täna kaotanud ühenduse oma maaga. Selles filmis on midagi erilist – see poeb hinge ning samal ajal on sel perekonnadraamana suur publikupotentsiaal,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles