AITAME KOOS ⟩ «Kodutunne» aitab Jõhvis elavat väikest poissi, kellel diagnoositi neljanda staadiumi peaaju kasvaja

Elu24
Copy
Väike Kirill õpib taas elama, rääkima ja kõndima.
Väike Kirill õpib taas elama, rääkima ja kõndima. Foto: «Kodutunne»/Kanal 2

Jõhvis elab murest räsitud neljaliikmeline perekond, kellele «Kodutunne» algaval aastal appi läheb. Selleks aga, et «Kodutunne» jõuaks algaval aastal veelgi rohkemate Eesti peredeni, on avatud ka annetustelefonid.

Jõhvis elav perekond sai kõigest aasta tagasi kohutava uudise - ühel kaksikutest, poeg Kirillil on neljanda staadiumi peaaju kasvaja.

Nüüdseks on läbitud põhikeemiaravi, kuid taastumine on veel pikk ja vaevarikas. Kirill õpib taas elama, rääkima ja kõndima. Ta suudab juba läbida lühemaid vahemaid, kuid sauna minekuks veel jaksu pole. Saun on aga pere ainus koht, kus ennast pesta.

Tööl on siiani saanud käia ainult pereisa, sest ema Ksenja veedab suurema osa ajast pojaga haiglas. Nüüd aga selgus, et uuest aastast ei ole enam sedagi töökohta.

Ja nii elataksegi päev korraga, lootuses, et vähemalt poeg saab taas elule aidatud.

«Kodutunne» tahab seda perekonda aidata ja ehitada majja tualeti ja pesuruumi.

Sel sügisel juba 18. hooaega alustanud «Kodutunne» toob vahetult enne pühi Kanal 2 ekraanile heategevusliku jõulusaate, mis võtab kokku tehtud töö ja vaatab lootusrikkalt tulevikku.

Liigutavas erisaates külastab «Kodutunne» saatest läbi käinud inimesi ja näitab, mida on heade inimeste toel aasta jooksul korda saadetud. Töö pole sellega aga lõppenud ja nii jõuavad ekraanile lood ka neist peredest, kes ootavad ja vajavad «Kodutunde» abi algaval aastal.

Heategevusliku erisaatega kutsubki «Kodutunne» üles toetama neid, kel muud lootust enam pole - avatud on annetustelefonid, et «Kodutunne» jõuaks veelgi rohkemate Eesti peredeni.

«Kodutunde» heategevusliku kontsertsaate annetustelefoni numbrid on:

900 6225 (5 €)

900 7718 (10 €)

900 7719 (25 €)

Saates löövad kaasa tuntud Eesti artistid Ivo Linna, Anne Veski, Birgit Sarrap, Ott Lepland, Karl Madis ja Sünne Valtri, pakkudes kauneid ja meeleolukaid muusikalisi vahepalu.

Südamlik erisaade on Kanal 2 eetris neljapäeval, 19.detsembril kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles