Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

PALJAD ÖKOSAADIKUD ⟩ Hipipaar teenib seksimisega raha, et Amazonase vihmametsi päästa (1)

Elu24
Copy

Norra-Rootsi paari algatus F**k For Forest on aastate jooksul Amazonase hüvanguks väidetavalt kogunud sadu tuhandeid eurosid.

Kui tunned, et Extinction Rebellion ei ole olnud piisavalt vastuoluline, siis SEX-tinction Rebellion on just sulle! Norraka Tommy Hol Ellingsseni ja rootslanna Leona Johanssoni algatus astub sama sammu teiste viimasel ajal jõudu kogunud keskkonnakaitsjate liikumistega.

Juba 2004. aastal loodud F**k For Forest teeb julguse poolest igale teisele sarnasele algatusele silmad ette. Praegu suurlinnade tänavaid täitva Extinction Rebellioni eesmärgiga ühinenud FFF päästab maailma juba pikki aastaid.

Algatus sai šokeeriva avapaugu, kui Tommy ja Leona seksisid otse Quart muusikafestivali laval. Sobivaks ajaks valiti paari sõprade bändi kontsert. Kirjaga «Kui kaugele oled sa maailma päästmise nimel valmis minema?» plakat andis aimu seninägematu teo tagamõttest.

Hipipaari loodud pornolehe eesmärk on koguda selle jälgijatelt raha. Sellega toetatakse Amazonase vihmametsa kaitsmist. Väidetavalt on nad aastate jooksul kogunud ligi 600 000 eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles