EI MÖÖDUNUD PÄEVAGI ⟩ Robbie Williamsi teadmata kadunud bändikaaslane leiti keemilisest puhastusest

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Jason Orange 2013. aastal. See on üks viimaseid pilte, mis kõmupiltnikel mehest on teha õnnestunud.
Jason Orange 2013. aastal. See on üks viimaseid pilte, mis kõmupiltnikel mehest on teha õnnestunud. Foto: AP/Scanpix

Pärast seda, kui Robbie Williams sel esmaspäeval kurtis, et 2014. aastal Take Thatist lahkunud Jason Orange on silmapiirilt kadunud, võttis Briti tabloidi The Sun toimetus kätte ja otsis mehe ise üles. 

«Nimetage mind lihtsalt Sherlock Holmesiks. Vähem kui 24 tundi tagasi palusin teie abi, et leida üles kadunud endine Take Thati liige Jason Orange, ja te tegitegi seda,» kirjutas The Suni meelelahutusosakonna Bizarre kolumnist Simon Boyle.

Kust siis aga lugu alguse sai. The Sun kirjutas esmaspäeval, et Robbie Williams  ja teised Take Thati liikmed on mures, sest Orange ei suhtle enam nendega. Mees ei vasta vanade sõprade kirjadele, telefonikõnedele ning keegi ei tea, mis elu ta elab.

Kõigi rõõmuks leiti aga Orange üsna kiiresti üles. Juba teisipäevaks oli selge, millega mees vahepeal tegelenud on.

Nimelt märkasid Chipping Nortonis asuvas Cotswoldi külas elavad The Suni lugejad Orange'it keemilise puhastuse järjekorras.

«Jason hoidis väga madalat profiili ja ma ei tundnud teda peaaegu ära. Ta seisis koos teistega kannatlikult järjekorras, et oma riided kätte saada,» kirjutas üks lugeja. 

Nagu selgus, ei olnud see Orange'il esimene kord sealkandis viibida, sest teadupärast otsib mees maaliliste Cotswoldi külade ümbrusest endale uut kodu. Kui Orange eelmisel kuul nädal aega Stowis asuvas hotellis peatus, käis ta muuhulgas vaatamas ka väga eraldatud üüratut mõisahoonet.

«Jasonile meeldib mõte maal elamisest ja vaiksest elust, seega on Cotswolds just õige koht. Lisaks ei ole see Londonist kaugel,» kirjutas allikas.

Kui Orange peakski otsustama piirkonda kolida, siis liitub ta eksklusiivse kuulsuste «klubiga», kes on end piirkonnas sisse seadnud. Näiteks omavad seal kinnisvara ka David ja Victoria Beckham, Kate Moss ning Liz Hurley.

Pärast seda, kui Orange otsustas Take Thatist 2014. aastal lahkuda sai ta oma endiste bändikaaslaste Robbie Williamsi, Gary Barlow, Mark Oweni ja Howard Donaldiga hästi läbi.  

Briti poistebänd Take That 1993. aastal: Gary Barlow (vasakult), Howard Donald, Mark Owen, Robbie Williams ja Jason Orange.
Briti poistebänd Take That 1993. aastal: Gary Barlow (vasakult), Howard Donald, Mark Owen, Robbie Williams ja Jason Orange. Foto: Neil Munns/AP

Kuid Orange ei suhelnud meestega väga tihedalt. Seetõttu otsustaski Robbie Williams radarilt kadunud meest otsima hakata ja mõlgutas mõtet isegi eradetektiivi palkamisest.

Talle appi tõtanud The Suni meelelahutusosakonna Bizarre'i kolumnist, kes Williamsi teadet edastas, naeris aga kogu juhtunu peale. «Järgmine kord lihtsalt helista mulle Rob (Robbie Williams - toim.). Ja kui te ta kätte saate ja uuesti tuurile lähete, siis mina tahan 20 protsenti saada,» kirjutas Simon Boyle oma kolumnis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles