Kisakoori treener magas õpilastega nii palju kordi, et lugemine läks sassi (2)

Elu24
Copy
Kisakoori tüdrukud. Foto on illustreeriv.
Kisakoori tüdrukud. Foto on illustreeriv. Foto: AFP/SCANPIX

Ameerika Ühendriikides Oklahoma osariigis magas kisakoori treener õpilastega nii palju kordi, et üks neist kaotas lugemisel järje.

29-aastane Brandy Lynn Foreman tunnistas, et seksis kahe õpilasega, üks neist 16- ja teine 18-aastane, vahendas New York Post.

Foreman oli Sallisaw linnas kisakoori treener ja inglise keele õpetaja. Ta tunnistas, et magas 18-aastase õpilasega umbes kolm korda, esimest korda 2017. aastal ja viimati tänavu juulis, kaks kuud pärast lõpetamist.

Teine, 16-aastane õpilane väidab, et Foreman võttis ta oma auto peale ja nad seksisid ühel kõrvalteel. Õpilane ei suutnud meelde tuletada, mitu korda nad 2018. aasta suve jooksul kokku said ja seksisid. Foreman suhtles õpilastega Snapchati rakenduses ja saatis seal ka alastipilte.

Kokku süüdistatakse treenerit neljas seksuaalvägivalla juhtumis. Esialgu eitas Foreman seksuaalsuhteid ning ütles, et on kõigi õpilastega lähedane ja pole teinud muud kui neid kallistanud, kuid seejärel tunnistas, et siiski seksis nendega. Süüdistusi ta eelmisel nädalal omaks ei võtnud.

5. detsembril vahi alla võetud Foreman on praegu jälle vabaduses, kuna maksis ära 20 000 dollari ehk ligi 18 000 euro suuruse kautsjoni. Naine astub taas kohtu ette tuleva aasta 29. jaanuaril. Kui ta süüdi mõistetakse, võib oodata aastatepikkune vanglakaristus.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles