VIDEO ⟩ USAs vahistati mees, kes andis naisreporteri tagumikule otse-eetris laksu

Inna-Katrin Hein
Copy
Telereporter. Pilt on illustreeriv
Telereporter. Pilt on illustreeriv Foto: shutterstock.com

Ameerika Ühendriikides Georgias Savannah's arreteeris politsei mehe, kes otse-eetris andis WSAV-TV naisreporteri tagumikule laksu.

Savannah' politsei pressiesindaja Bianca Johnsoni teatel käitus ebaviisakalt Statesborost pärit 43-aastane Thomas Callaway, kes puudutas jooksuvõistluse ajal ebasündsalt 23-aastase Alex Bozarjiani istmikku, teatab theguardian.com.

43-aastane Thomas Callaway andis telereporteri Alex Bozarjiani tagumikule otse-eetris laksu.
43-aastane Thomas Callaway andis telereporteri Alex Bozarjiani tagumikule otse-eetris laksu. Foto: /AP/Scanpix

«Alex Bozarjian tegi 7. detsembril Savannah Bridge Run jooksust otseülekannet, kui sattus ahistamise ohvriks. Mitte kedagi ei tohiks sellisel viisil alandada. Meie töötajate turvalisus on esmatähtis,» teatas telekanal.

Otse-eetri videol on näha, et Bozarjian annab ülevaadet jooksust, kui järsku ilmub tema seljatagant joostes mees, kes ta istmikule laksu annab. See ajab naise segadusse, ta katkestab rääkimise ja vaatab seljataha.

Bozarjian kirjutas hiljem Twitteris, et teda rünnati, alandati, solvati ja ta tehti objektiks. «Mitte ükski naine ei peaks mitte kunagi midagi sellist läbi elama, ei tööl ega eraelus,» jätkas ameeriklanna.

Naise sõnul andis mees ta tagumikule laksu, siis krabas tuharast ja pigistas seda.

Callaway esitas oma advokaadi Joseph Turneri abil ametliku vabanduse, esinedes kaamera ees. «See oli kohutav viga. Ma ei tahtnud naisreporterit tagumikule patsutada, vaid õlale, kuid käsi läks kogemata valesse kohta,» teatas mees.

Georgia osariigis on seksuaalne ahistamine väärtegu, mille eest saab määrata kuni aasta pikkuse vangistuse. Seaduse kohaselt on ahistamine see, kui toimub füüsiline kontakt, milles puudutatakse teise inimese intiimkehaosi ilma selle inimese nõusolekuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles