KALENDRIPOISID ⟩ Julged ehitajad lõid pepud väga üllal põhjusel letti

Elu24
Copy
Julged ehitajad Worcestershire'st näitasid üllal eesmärgil oma paljaid tagumikke ning lõid ülilõbusa kalendri.
Julged ehitajad Worcestershire'st näitasid üllal eesmärgil oma paljaid tagumikke ning lõid ülilõbusa kalendri. Foto: Caters News/Scanpix

Julged ehitajad Worcestershire'st näitasid üllal eesmärgil oma paljaid tagumikke ning lõid ülilõbusa kalendri.

Kelmikas 2020. aasta kalender on täielikult läbimüüdud, kogudes motoorneuroni haigetele loodud organisatsiooni tarbeks üle 2000 naela (umbes 2394 eurot). 

Mis on motoorneuroni haigus?

Amüotroofne lateraalskleroos ehk amüotroofiline lateraalskleroos ehk motoorneuroni haigus on peamiselt täiskasvanud inimestel esineda võiv terve eluea kestev motoneuronihaiguse vorm, millele on iseloomulik mitmete närvide põletik ja mis põhjustab lihasatroofiat ja halvatust ning lõpeb hingamispuudulikkuse korral harilikult surmaga.

Allikas: Vikipeedia

53-aastasel maaleril Neil Grubbil tekkis selline idee juba mõne aasta eest, kui ta koos oma hea sõbra Andy Lentiga otsustas paljalt ujuma minna, kuna see oli asi, mida nad polnud kunagi varem proovinud.

Worcestershire'i ehitajate 2020. aasta kalender on täielikult läbimüüdud, kogudes motoorneuroni haigetele loodud organisatsiooni tarbeks üle 2000 naela. 
Worcestershire'i ehitajate 2020. aasta kalender on täielikult läbimüüdud, kogudes motoorneuroni haigetele loodud organisatsiooni tarbeks üle 2000 naela. Foto: CATERS NEWS/Scanpix

Oma seiklusest klõpsisid nad Andy abikaasale Lisale ka poolpalja pildi, et ta tuju tõsta. Nimelt oli naisel motoorneuroni haigus. 

Paraku suri Lisa kahe aasta eest ning sedapuhku otsustasid Neil ja Andy tema mälestuseks teha ühe humoorika kalendri, millest saadud tulu läheb heategevuseks.

Kalender on pühendatud Andy abikaasale Lisale, kel oli motoorneuroni haigus ja kes suri kahe aasta eest.
Kalender on pühendatud Andy abikaasale Lisale, kel oli motoorneuroni haigus ja kes suri kahe aasta eest. Foto: CATERS NEWS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles