OMA SILM ON KUNINGAS ⟩ Need pildid juutuuberist näitavad, miks ei tasu uskuda kõike, mida me sotsmeedias näeme

Elu24
Copy
Tana Mongeau 2019. aastal.
Tana Mongeau 2019. aastal. Foto: Capital Pictures/Scanpix

USA juutuuber Tana Mongeau (21) postitab Instagrami väga agaralt, ent neiu pilte vaadates saab ka väga ruttu selgeks see, et pilditöötlus pole talle võõras!

Skandaalne juutuuber tõmbas sel suvel palju tähelepanu sellega, et abiellus Las Vegases teise juutuuberi Jake Pauliga. Paari pulmapidu said fännid vaadata ka otseülekandena. 

Hiljem tunnistas Mongeau aga, et ligi pool miljonit maksnud pulmapidu oli tegelikult pettus ning ajas sellega fännid tõsiselt vihale. 

Nimelt avaldas Tana, et ei usu abieludesse ja kogu tema pulm Jake'iga peeti maha vaid sotsmeediasse «sisu» tootmise eesmärgil. «Kõik pulmad, mida ma pean, isegi kui mul tuleb veel kolm pulma, ent ma ei tahaks seda siiski paberil teha, sest ma arvan, et enda seaduslikult sidumine kellegi teisega võtab armastuse ära,» kommenteeris Tana toona.

Tana tegemistel hoiab Instagramis silma peal 4,9 miljonit fänni ning paistab, et juutuuberi Instagramil juba on, mida vaadata! Ent teisalt haarab piltidel rohkelt tähepanu Tana välimus, mis on hoopis erinev sellest, milline naine tavaelus välja näeb.

Näiteks on sotsmeedias olevatel piltidelt tema tagumik palju pringim, keskkoht kitsam ning isegi ta nägu ei näe samasugune välja. Vaata ja võrdle pilte!

SELLISE pildi postitas Tana ise Instagrami.

Selline nägi ta konkreetse ürituse punasel vaibal tegelikult välja: 

Tana Mongeau 2019. aastal.
Tana Mongeau 2019. aastal. Foto: image Press Agency/Scanpix
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tanamongeau (@tanamongeau) on

Bella Thorne ja Tana Mongeau 2018. aastal.
Bella Thorne ja Tana Mongeau 2018. aastal. Foto: PA Images/Scanpix
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tanamongeau (@tanamongeau) on

Tana Mongeau ja Jake Paul 2019. aastal Las Vegases
Tana Mongeau ja Jake Paul 2019. aastal Las Vegases Foto: PA Images/Scanpix
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tanamongeau (@tanamongeau) on

Elu24 kirjutas juba märtsis, kuidas kuulsad instakaunitarid pole kaugeltki nii saledad ja siledad, kui nad seda fotodelt paistavad.

Lisaks kirjutasime, et kui see, et ajakirjades ja reklaamides pilte retušeeritakse, on vana tõde, siis õnneks on üha enam hakatud nüüd rääkima ka sellest, et isegi sotsiaalmeedias vohab tihtipeale võltslikkus. 

Inglismaalt pärit juutuuber Jordan Theresa pühendas sellele teemale ka ühe oma video, milles selgitas, et näiteks Instagrami modellide kauni välimuse taga on enamasti kas ilukohendused, FaceTune (piltide töötlemiseks mõeldud äpp - toim) või oskus hästi poseerida. 

«FaceTune'is ja heade nurkade leidmises pole midagi halba, me kõik teeme seda, aga ma arvan, et nad (Instagrami modellid - toim) peaksid sellest oma jälgijatele rääkima,» sõnas Theresa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles