«Kahest taktist» pidid lahkuma Madis Arro ja Kadri Kasak

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Arro
Madis Arro Foto: ETV

Pühapäevases «Kaks takti ette» saates võistlesid kaheksa finalisti, žürii otsusel jäi see viimaseks saateks Madis Arrole ja televaatajate sms-hääletusel sai kõige vähem poolthääli Kadri Kasak.

Võistlust jätkavad Andre Hein, Kelly Tomson, Iiris Vesik, Mihkel Ratt, Sandra Nurmsalu ja Margus Vaher.

Ülesastumisi kommenteeris žürii koosseisus Elmar Liitmaa, Lenna Kuurmaa, Lauri Saatpalu, Lea Liitmaa ja erikülalisena Jaagup Kreem.

Kadri Kasak esitas loo «Proud Mary» ning Elmar tahtis, et ta oleks rohkem publikuga flirtinud. Lenna meelest suhtles Kadri rohkem kaameratega, kuid Lauri arvates oli esitus täitsa vahva. Lea arvates sobib ta hästi bändi liidriks ning Jaagup pidas esitust superheaks.

Andre Heina «Ophelia» oli Lenna arvates väga šarmantne ning Lauril ei olnud midagi halba öelda. Jaagup soovitas igasuguste repliikidega ettevaatlik olla ning Elmari meelest kandus esituse lahedus ja mõnu rahvale edasi.

Kelly Tomsoni esitatud «Singing My Song» oli Lauri meelest suurepärane ning Lea oli tema häälest lummatud. Kelly laulis Jaagupi toolilt alla ning Elmarit üllatas tema hüppeline areng.

Madis Arro «Cannot Buy Me Love» puhul meeldis Leale, et ta vaatas publikule silma. Lennale meeldis ta kõigis teistes voorudes rohkem ning Jaagup nentis, et sellise looga on raske publikut kätte saada, kuid Madis sai sellega peaaegu hakkama. Elmari ja Lauri arvates tõestas ta enda vokaalset võimekust.

Iiris Vesik kandis ette laulu «Are You Happy Now?» ning Jaagupi arvates oli loo valik väga hea, kuid lootis rohkem kontrasti näha. Elmar oleks norinud mõnede nootide kallal ning Lea arvates on Iirises palju sügavust. Lenna kinnitas, et Iiris on üks tema lemmikutest.

Mihkel Ratt laulis «Have A Nice Day» ning Elmar tahtis teda kõigile eeskujuks tuua. Lauri sõnul on Mihklil kassi filosoofia, mille kohaselt on iseenesestmõistetav, et ta meeldib kõigile. Leale avaldas muljet, et ta haaras härjal sarvist ning Jaagup mainis Luke Skywalkerit.

Sandra Nurmsalu esitas loo «Behind These Hazel Eyes» ning Lenna meelest sobib talle selline rokkiv värk väga hästi. Elmar tahaks teda MTV muusikaauhinda vastu võtmas näha ning Lauri arvates on tal heas mõttes hirmuäratavalt lai spekter.

Margus Vaheri «A Little Less Conversation» oli Lenna arvates silmapaistev ning Jaagup märkis, et enesekindlusest tal puudust ei tule. Laurile meelest pani Margus eestlased uskuma, et blues on lahe ning Elmar ootab huviga, mis edasi saab.

Žürii otsusel lahkus saatest Madis Arro ning televaatajate sms-hääletusel sai kõige vähem poolthääli Kadri Kasak, kes pidi samuti lahkuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles