LOOSIMÄNG 10 küsimust: Tõesta, et oled säravate teadmistega Star Warsi fänn ja võida kinopiletid kahele

Spekter
Copy
«Star Wars: Skywalkeri tõus»
«Star Wars: Skywalkeri tõus» Foto: IMDB

Tuleval nädalal jõuab kätte kauaoodatud hetk, mil kinoekraanidele jõuab üheksas Star Warsi saaga film «Star Wars: Skywalkeri tõus», mis paneb punkti kuulsale kosmosesaagale, mida on jätkunud kinodesse enam kui 40 aasta jagu. Apollo Kinoportaal loosib oma lugejate vahel välja 3x2 kinopiletit vabalt valitud seansile ükskõik millises Apollo Kinos üle Eesti. Boonusena tuleb kaasa filmi poster!

Loosis osalemiseks tuleb läbida «Star Warsi» teemaline teadmiste test ning piletid lähevad loosi kõikide vastajate vahel, kes jätavad meile oma kontaktandmed – isegi kui mõni vastus läheb metsa! NB! Kontaktandmeid kasutatakse ainult ühenduse võtmiseks võidu korral ning kustutatakse koheselt võitja loosimise järel.

Loos läheb lukku ja võitjad selguvad esmaspäeval, 16. detsembril kell 13. Võitjatega võtame ise ühendust! Valgusmõõka siin viktoriinis vaja ei lähe, aga kiivrialused musklid peavad kõvad olema.

 
 

Järjekorras üheksas lugu «Star Wars: Skywalkeri tõus» (Star Wars: The Rise of Skywalker) lõpetab Skywalkerite perekonna loo viimase suurejoonelise võitlusseiklusega. Rey (Daisy Ridley) teekond jätkub ning varem või hiljem tuleb tal seista vastamisi nii Kylo Reni (Adam Driver) kui ka ühe veelgi vägevama vastasega.

Apollo Kinodes üle Eesti algavad eellinastused juba kolmapäevast, 18. detsembrist!

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.


Nädala jooksul jõuavad ekraanile ka viimase triloogia kaks esimest filmi: «Star Wars: Jõud tärkab» (2015) ja «Star Wars: Viimased jedid» (2017).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles