Kanal 2 täna: kas ka teil kasvab kodus tulevane möku?

Elu24
Copy
«Päriselu lood: Minu mees on möku!»
«Päriselu lood: Minu mees on möku!» Foto: Kanal 2

Täna kell 20:00 otsib Kanal 2 erisaade «Päriselu lood: Minu mees on möku!» vastuseid küsimustele, milline peaks olema kaasaja mees, mida naised meestest tegelikult tahavad ning kust üldse tulevad äpud mehed.

Kõlavad süüdistused, et mehed on muutunud liiga pehmodeks, lumehelbekesteks ja äpudeks. Üha enam kogevad mehed voodis erektsioonihäireid ning pooled noortest põgeneks enne sõja eest, kui läheks kodumaa eest võitlusse.

«Mina emana viskaks isegi enda kapsaaeda selle kivi. Teeme nendele poegadele kõik ette-taha ära. Poeg on nagu mingisugune imeasi», ütleb Anu Saagim.

Mees ei ole enam ammu perepea ja ainuke leiva lauale tooja. Üha enam mehi on loobunud ühiskonna survel mehelikest omadustest, kuna maskuliinsust peetakse vägivaldseks ja toksiliseks. Paljud mehed ei suuda enam oma elu eest vastutada.

Kas kadumas on kuldsete kätega mehed? Mida siis mehelt oodatakse? Ja millist meest naised enda kõrvale tahavad? 

«Päriselu lood: Minu mees on möku!»
«Päriselu lood: Minu mees on möku!» Foto: Kanal 2

Saates arutlevad nendel teemadel eksperdid ja tuntud inimesed, nende seas Erki Nool, Epp Kärsin, Anu Saagim, Jaagup Kreem, Barbi Pilvre ja paljud teised.

«Eesti naised kasvatavad ise oma poegadest selliseid persoone, kellega nad ise iialgi ei oleks nõus abielluma», ütleb olümpiavõitja Erki Nool.

«Kui naine peab vastutama, et kodu, pangalaenud ja arved oleks makstud, on ta mehest ühel hetkel nii üle pea kasvanud. Naine peaks saama olla mehe kõrval naine, mitte ta ei peaks olema munadega naine», ütleb naudingute ekspert Epp Kärsin.

Meeleolukas erisaade «Päriselu lood: Minu mees on möku!» on Kanal 2-s täna kell 20.00, kohe pärast «Reporterit». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles