USA spordireporter sai kallima truudusetusest teada tänu jõulukingitusele

Elu24
Copy
NFLi korrespondent Jane Slater sai oma kallima truudusetusest teada väga eriskummalisel moel.
NFLi korrespondent Jane Slater sai oma kallima truudusetusest teada väga eriskummalisel moel. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Ameerika jalgpalli liiga (NFL) korrespondent Jane Slater jagas hiljuti iseäralikku lugu. Nimelt sai Slater oma endise kallima truudusetusest teada tänu jõulukingitusele, milleks oli Fitbit aktiivsusmonitor.  

Dallases, Texase osariigis elav Slater kirjutas 5. detsembril sotsiaalmeediasse loo, kuidas ta oma petvale kallimale jälile sai, vahendab The Sun.

Slater liitus Twitteri vestlusega, milles arutati hiljuti Ameerikas vastuolu tekitanud jõulureklaami. Reklaamis kinkis abikaasa oma naisele treeningratta ning arvamusavaldajad pidasid seda seksistlikuks.

Slater liitus jõulureklaami vestlusega ja jagas lugu, mis oli reklaamiga kaudselt seotud.

Nimelt kinkis Slateri kallim talle jõuludeks Fitbit aktiivsusmonitori. Nad isegi ühendasid isiklikud kontod omavahel, et üksteist paremini motiveerida.

«Ma armastasin seda,» kirjeldas Slater jõulukingitust.

Ühel hetkel hakkas aga naine kingitust vihkama. Nimelt ei tulnud Slateri kallim ühel õhtul koju ja naine märkas kell neli hommikul mehe Fitbitis väga palju füüsilist aktiivsust. 

«Tahaksin, et see lugu ei oleks päris,» lisas spordireporter lõpetuseks.

Slater ei täpsusta, millal ta oma kallima petmisele jälile jõudis, kuid rõhutab kohe postituse alguses, et tegu oli nüüdseks endise peikaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles