Hale vahelejäämine: politseiniku kehakaamera salvestas surnud naise käperdamise

Elu24
Copy
Politsei Los Angeleses.
Politsei Los Angeleses. Foto: Reuters/ScanPix

Los Angeleses salvestas politseiniku kehakaamera juhtumi, kus korrakaitsja leidis naise surnukeha ning käperdas seejärel tema rindu.

Vähese avaldatud info põhjal läksid politseinikud eelmisel kuul kontrollima neile teada antud üledoosi juhtumit. Majast leidsid nad eest juba elutu naise ning konstanteerisid nad tema surma, kirjutas LA Times.

Seejärel läks üks politseinikest tagasi auto juurde. Tuppa jäänud ametnik lülitas aga enda arvates oma kehakaamera välja. Arvates, et keegi ega miski jälgimas ei ole, katsus mees surnud naise rindu.

Erakordne vahelejäämine

Politseinikul olid kõik võimalused jälgist teost hoolimata karistuseta pääseda. Õnneks sattus sellele peale kriminaaluurija, kes naise surma asjaolusid kindlaks tegid.

Väidetavalt oli politseinik kaamera välja lülitanud. Need seadmed salvestavad aga toimuvat seejärel veel kahe minuti jooksul. Nii jäigi kuritöö lindile.

Kollektiiv ei kaitse

Politseinike ametiühingu juht leitnant Craig Lally sõnul ei ole tema ühestki nii jubedast juhtumist siiani kuulnud. Lally arvates on selline käitumine täiesti eemaletõukav ning sellisel politseinikul oma korravalvurite ridades enam midagi teha ei ole.

Ametiühingu teatel nemad süü tõendamisel jubeda teoga vahele jäänud politseinikut õigusabiga toetama ei hakka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles