Jõulud rikutud ⟩ «Täielikuks kaoseks» kujunenud Lapimaa reis jättis sajad lapsed pisaraisse

Elu24
Copy
Jonnivad lapsed jõuluvanaga. Foto on illustreeriv.
Jonnivad lapsed jõuluvanaga. Foto on illustreeriv. Foto: AFP/SCANPIX

Lapsevanemad süüdistavad Suurbritannia lennufirmat jõulude rikkumises, kuna nende korraldatud reis Lapimaale osutus täielikuks läbikukkumiseks.

Maailma suurim tšarterlennufirma TUI Airways sai turistide pahameele osaliseks, kuna nende korraldatud reis Lapimaale rikkus väidetavalt enam kui saja lapse jaoks jõulud, vahendas Daily Star.

Vihased kliendid, kes maksid päevareisi eest kuni 2000 naela ehk veidi alla 2400 euro, kirjeldasid toimunut «täieliku kaosena». Lapsevanemate sõnul oli reis ülebroneeritud ning sadakonna lapse jaoks lõppes päev pisarais.

Reisil käinud Daniel võttis Facebookis sõna ja nimetas kogemust «täiesti kohutavaks». «Saime Santa Parkis veeta napilt neli tundi, haskidega sõita 30 sekundit ja ootasime peaaegu kaks tundi, et jõuluvana näha,» kirjeldas Daniel toimunut.

Tema sõnul jalutas jõuluvana minema ja tuli tagasi ainult seepärast, et inimesed tõstsid kära.

Kauaoodatud sõit haskidega kestis Danieli sõnul vaid 30 sekundit.
Kauaoodatud sõit haskidega kestis Danieli sõnul vaid 30 sekundit. Foto: Caro/Sorge/Scanpix

Danieli sõnul polnud reis muud kui vargus päise päeva ajal. «Lennud lükati edasi, kuna inimesed ei olnud nõus lahkuma, sest nad olid nii kaua oodanud, et jõuluvana näha,» rääkis ta ning lubas ka ametliku kaebuse esitada.

«Teie firma ahnuse pärast olete rikkunud jõulud sadade laste jaoks, kes ootasid seda maagilist aega, nagu reklaamitud oli,» kirjutas pahane klient. Üks ema süüdistas lennufirmat selles, et tema tütar ei usu pärast reisi enam jõuluvanasse.

TUI kodulehel on lubatud, et lapsed saavad reisi jooksul jõuluvanaga kohtuda kaks korda: lühidalt pärast saabumist ja enne äraminekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles