Maailma suurimal elektroonilise muusika festivalil esinenud eestlased andsid välja uue singli

Elu24
Copy
Pühajärve jaanituli 2018, esineb Wateva.
Pühajärve jaanituli 2018, esineb Wateva. Foto: Martin Dremljuga/Monster Music

Eesti elektroonilise muusika duo Wateva, kelle viimased singlid vallutavad edetabeleid nii Eestis kui välismaal, üllitas täna värske singli «So High».

Wateva koondab enda alla produtsendid Hugo Martin Maasika ja Kris Evan Säde, kes tähistavad tänavu kolmandat tegutsemisaastat. Värskelt ilmunud singel «So High» märgib muusikute sõnul sammu uue kõlapildi suunas. «Me muutume inimestena ja sound käib sellega kaasas. Kogu see protsess on ka endale väga põnev ja inspireeriv,» ütles Säde.

Maasikas ütles, et alustasid «So High» kirjutamist selle aasta alguses Los Angeleses. «Kris tegi akordid, ma leidsin vokaali sämpli ja loo lõpetamine võttis ülejäänud aasta,» rääkis ta. Säde lisas, et California õhkkond on muusika kirjutamiseks alati väga inspireeriv.

Uus lugu on esimene singel aasta alguses ilmuvalt samanimeliselt minialbumilt. Muusikute sõnul on suve hakul oodata midagi veelgi suuremat.

Wateval on selja taga edukas esinemine oktoobris toimunud maailma suurimal elektroonilise muusika showcase-festivalil Amsterdam Dance Event. Suvel Armin van Buureni plaadifirma Armada Music alt välja antud eelmine singel «Until We Die» on lisaks Eesti raadiotele teiste seas ka Lõuna-Aafrika raadiote playlist'e vallutamas.

Kuula uut laulu siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles