Üllar Luup oli seksisõltlane?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal Kahe pidu Rock cafe `s
Pildil Üllar Luup
Kanal Kahe pidu Rock cafe `s Pildil Üllar Luup Foto: ANDRES TEISS/PM/SCANPIX BALTICS
Kanal 2 tähtreporter Üllar Luubi (49) elus on olnud palju muutusi. Ta on vahetanud oma nime, kohanud eluteel loendamatul hulgal kirglikke naisi, lõiganud maha oma legendaarse patsi ning paari kuu eest saanud pisitütre isaks.

Abielusid ja pikemaid kooselusid on viie lapse isal hulgi, kirjutab Kroonika. Ka Luup ise tunnistab, et naised, kellega kunagi lähemalt tutvust on sobitatud, ei meenu talle täna enam isegi ei nägu-ega nimepidi.

«Üheöösuhe ongi see, kui pole vaja teada nimesid, mõlemad tahavad konkreetset asja,» paljastab Üllar endast uue, seksisõltlase külje.

Veel pajatab elurõõmus mees, et talle meeldib naistele meeldida ning et on selle nimel ära õppinud isegi kitarrimängu ja ennustamise.

Tänaseks on mees enda sõnul leidnud siiski selle õige ja ainukese, Emmi (40) Viljandimaalt, keda kohtas esmakordselt juba kakskümmend aastat tagasi ning kes sünnitas hiljuti Üllarile ka pisitütre.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles