Eesti Muusikaauhinnad 2020 õhtujuhid on selgunud!

Elu24
Copy
Eesti Muusikaauhinnad 2020 galaõhtu toob publikuni ansambel Trad.Attack!.
Eesti Muusikaauhinnad 2020 galaõhtu toob publikuni ansambel Trad.Attack!. Foto: Pressimaterjalid

24. jaanuaril Saku Suurhallis toimuva muusikamaailma suursündmuse õhtujuhid on selgunud. Eesti Muusikaauhinnad 2020 galaõhtu toob publikuni ansambel Trad.Attack!. 

Esmakordselt Eesti Muusikaauhindade 22 aastase ajaloo jooksul on galal kolm saatejuhti ning varem ei ole olnud ka olukorda, kus ürituse toob publikuni bänd. «See ettepanek tuli meile positiivse üllatusena ning ega me väga kaua seda otsust vaaginud,» tunnistas muusik Jalmar Vabarna.

«Muusikaauhindade õhtu on kõikide nominentide ja üldse muusikainimeste jaoks põnev ning tekitab palju emotsioone. Kuna tuuritamisest peame hetkel pausi, siis oli see pakkumine just õiges kohas,» võttis bändi otsuse kokku Jalmar Vabarna, kes on ka varasemalt ühel korral Eesti Muusikaauhindade galat juhtinud koos Birgit Sarrapiga.

Ka Sandra Vabarnast õhkub vaid positiivset meelt: «See on Trad.Attack!le suur au ning väga julge samm korraldajate poolt valida õhtut juhtima terve bänd. Meile meeldivad uued väljakutsed ning enda proovilepanek,» lausus Vabarna.

«Kui ma seni olen pidanud trummide tagant oma mõtteid publikule väljendama, siis nüüd saan ma seda teha ilma ühegi takistuseta ning hoidke alt, kallid külalised, televaatajad ja Reigo Ahven, mul on nii mõndagi teile öelda,» naljatas oma saatejuhi rolli üle sõnaosav trummar Tõnu Tubli.

Aastast 2011 on Eesti Muusikaauhindade sõud juhtinud muusikud ise. «Ühel hetkel tundsime korraldusmeeskonnaga, et meil on nii palju multitalente muusikute ringis, et miks me peame kutsuma saatejuhtideks kedagi väljaspoolt, kui meil on nö omad inimesed olemas, kes seda tööd orgaaniliselt ja kirega teha võivad,» rääkis saatejuhtide valikust Eesti Fonogrammitootjate Ühingu pikaajaline juhatuse liige Aarne Valmis.

«Mul on väga hea meel, et meie eksperiment on seni sajaprotsendiliselt õnnestunud ning õhtujuhid ise on juba omaette sõu suurel galaõhtul. Nii ka sel aastal, mil põnevust toob esmakordselt terve bändi kasutamine nende jaoks tavatus rollis,» võttis teema kokku Aarne Valmis.

Saku Suurhall võõrustab suurt muusikapidu juba kolmandat aastat järjest. «Oleme kahel eelmisel aastal üllatanud televaatajaid ja saalis istuvaid külalisi paljude efektsete tehniliste lahendustega, erandiks ei saa olema ka 2020. aasta sõu. Kaks aastat on tõestanud, et suurelt mõeldes saab teha suuri asju, mis toovad vaatajatele palju rõõmu ning mis väärtustavad ja hindavad kõrgelt meie kodumaist muusikatoodangut,» ütles Saku Suurhalli tegevjuht Tarmo Hõbe.

«Head tööd on vaja tunnustada ja selleks oleme aastast aastasse leidnud võimalusi ning kaasanud häid partnereid, et see kõik ka teoks saaks,» sekundeeris Hõbele EFÜ juhatuse liige Danel Pandre.

Eesti Muusikaauhinnad 2020 toimub 24. jaanuaril Saku Suurhallis. Kokku jagatakse Eesti muusikamaailma ihaldatumaid auhindu 17 kategoorias ning suurel muusikapeol astub lavale üle 15 palavalt armastatud artisti, teiste seas ka ansambel Trad.Attack!.

Piletid on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles