Kolleegiga kudrutanud abielumees Justin Timberlake leidis vabanduse: ma tarbisin tol õhtul liiga palju alkoholi…

Elu24
Copy
Jessica Biel ja Justin Timberlake 2016. aastal.
Jessica Biel ja Justin Timberlake 2016. aastal. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Näitleja ja muusik Justin Timberlake (38) kommenteeris lõpuks kuulujutte, mis puudutavad mehe väidetavat afääri 30-aastase näitlejatari Alisha Wainwrightiga.

Timberlake tunnistas avalduses, et kuigi ta üritab kuulujuttudest üldiselt eemale hoida, tunneb ta, et peab oma perekonna nimel kommenteerima nädalate eest juhtunut. Seda seetõttu, et need kuulujutud teevad haiget inimestele, keda ta armastab.

«Las ma teen selle selgeks - minu ja teise näitleja vahel ei juhtunud midagi. Ma tarbisin tol õhtul liiga palju alkoholi ja kahetsen oma käitumist. Ma oleks pidanud paremini teadma. Sellise käitumisega polnud ma oma pojale eeskujuks,» avaldas muusik. 

«Ma vabandan oma imelise abikaasa ja perekonna ees, et nad minu tõttu nii piinlikus situatsioonis on ja ma keskendun edaspidi sellele, et olla nii hea isa ja abikaasa kui võimalik.»

Alisha Wainwright mängib peagi linastuvas filmis «Palmer» Timberlake'i poolt kehastatava tegelaskuju armastatut ja teadaolevalt on kaunis naine ka eraelus vallaline.
Alisha Wainwright mängib peagi linastuvas filmis «Palmer» Timberlake'i poolt kehastatava tegelaskuju armastatut ja teadaolevalt on kaunis naine ka eraelus vallaline. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Briti kõmusait The Sun avaldas novembri lõpus paparatsopildid, millelt võib näha, kuidas alkoholijoobes Justin Timberlake istub ühe New Orleansi baari rõdul ja hoiab kaasnäitleja Alisha Wainwrightil (33) käest kinni. 

Anonüümse allika järgi olevat Timberlake võtnud Wainwrightil käest kinni ja pannud selle enda põlvele. Kui varasematel fotodel on Timberlake´i nähtud abielusõrmust kandmas, siis paparatsopiltidelt sõrmust ei paistnud.

Alisha Wainwright mängib peagi linastuvas filmis «Palmer» Timberlake'i poolt kehastatava tegelaskuju armastatut ja teadaolevalt on kaunis naine ka eraelus vallaline.

Justin Timberlake ja Jessica Biel abiellusid 2012. aastal. Nende perre sündis 2015. aastal poeg Silas Randall Timberlake.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles