Leivad ühte kappi ⟩ Lauljatar Elisa Kolk astus miljonärist kallimaga tõsise sammu (1)

Elu24
Copy
Elisa Kolk.
Elisa Kolk. Foto: Rene Lutterus

Tartu lauljatar Elisa Kolk (22) andis sotsiaalmeedia vahendusel mõista, et on pesuärimehest kallima Indrek Rahumaaga (47) ühise pesa pununud ning koos veedetakse ka esimesed jõulud.

Eelmisel nädalal külastas Kolk Kanal 2 «Õhtu!» saadet, kus küsiti ka tema armuelu kohta. Lauljatar ütles, et kuigi ta eraelust enamasti ei räägi, on ta praegu väga õnnelik.

Kolk avaldas Instagramis, et on kokku kolinud 25 aastat vanema ärimehe Indrek Rahumaaga, kelle ettevõtlusvara ulatub miljonitesse. 2007. aastal Äripäeva aasta ärimeheks valitud Rahumaa uppus majanduskriisi ajal hiigelvõlgadesse, kuid on nüüd taas tipus, kirjutas Postimees mullu.

Kolk pani Instagrami pildi ehitud kuusest, mis jõulukuul lauljatari ja ärimehe ühist kodu kaunistab. «Mina tegin seda,» kirjutas Kolk Instagrami lugudes, viidates kaunistatud kodule.

Vaata pilti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home❤️ @threetwozero320 #christmas #tree #lights #christmasmode #holiday #love

A post shared by ELYSA? (@elysa.official) on

Miljonärist ettevõtja on varasemalt koos olnud modellide Terje Manderi, Heti Tulve ja Mirjam Väljaotsaga. Kolk oli viimati suhtes produtsendi Vahur Valgmaaga. Lauljatar elab ja töötab hetkel Ameerikas Los Angeleses.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles