Julm ilueedi Londoni noaründaja muretses rünnaku eel kõhuvoltide pärast ja kuulas Beyoncet

Elu24
Copy
Terrorist Usman Khan.
Terrorist Usman Khan. Foto: SWNS.com/Scanpix

Londonis Thamesi sillal noarünnaku korraldanud Usman Khan tegi vaid veidi enne terroriakti läbi tervisekuuri, et rasvast lahti saada, kirjutas The Sun.

Tulevane terrorist käis oma kodu lähedal Staffordis ühes kliinikus krüoteraapiat saamas vaid mõned nädalad enne rünnakut, mida oli plaaninud kuid. Töötu Usman Khan kulutas rasva külmutamises seisneva ravi peale üle 1000 naela.

Kliiniku töötajate sõnul oli Khan muutustega väga rahul olnud ja lootis töö leida. Mees oli vaid kurtnud, et teda kiusati varem kehakaalu pärast.

Nende sõnul ta mingeid märke terroristlikest kavatsustest ei näidanud. Uudistest Khani ära tundes olid kliiniku töötajad šokeeritud.

Trimmis kõhu ja Beyonce fänn

Piirkonna endise peaprokuröri sõnul näitab see, millise nõrga vennikesega tegemist oli. «Ta hoolis enam oma taljejoonest kui inimeste eludest,» ütles Nazir Afzal.

«Terroristid räägivad, kuidas nad seda riiki vihkavad, aga ise naudivad ilukirurgiat ja kuulavad vangikongis Beyonced,» kritiseeris mees. Khani kaasvangide sõnul olid nad mehe leidnud salaja Beyonce muusikavideoid vaatamast.

Khan tappis eelmise nädala rünnakus kaks inimest ja vigastas veel mitut. Ta võeti rajalt maha mitme hulljulge kodaniku koostöös, enne kui politsei ta maha lasi.

Khan oli terroriakti planeerimise eest vangi mõistetud juba 2012. aastal, kui ta tahtis tappa Boris Johnsonit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles