End Epsteini seksiorjaks nimetanud naine: vahekord prints Andrew'ga «ei kestnud kaua ja oli vastik»

Elu24
Copy
Virginia Roberts Giuffre andmas intervjuud BBC Panoramale.
Virginia Roberts Giuffre andmas intervjuud BBC Panoramale. Foto: AP/Scanpix

Virginia Giuffre avaldas hiljutises intervjuus, et tundis end pärast Briti kuningliku pere liikmega seksimist «räpaselt», vahendab Daily Star.

Virginia Giuffre väidab, et pidi prints Andrew'le seksiteenuseid osutama, olles ise kõigest 17-aastane. Hiljutises BBC Panorama intervjuus avaldas naine, kuidas väidetav seksuaalvahekord printsiga tekitas temas «rõveda» tunde.

Giuffre avaldas intervjuus ka, kuidas vahekord oli «jube» ning et prints Andrew higistas väga palju. «Ma olin lihtsalt nagu «iu» - see oli nii rõve - aga ma teadsin, et ma pidin teda õnnelikuna hoidma, sest just seda Jeffrey (Epstein  toim) ja Ghislaine minult ootasid.»

Prints Andrew, 17-aastane Virginia Roberts (nüüd Giuffre). Tagaplaanil on seismas ka Ghislaine Maxwell. 
Prints Andrew, 17-aastane Virginia Roberts (nüüd Giuffre). Tagaplaanil on seismas ka Ghislaine Maxwell. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Giuffre lisas, kuidas Epsteini väidetav kaasosaline Ghislaine Maxwell ütles talle, et ta peab Andrew'ga tegema seda, mida ta tegi ka Epsteiniga. «See ajas mul südame pahaks. Ma ei oodanud midagi sellist kuninglikult pereliikmelt, kelleltki, kellele inimesed vaatavad alt üles ja keda nad imetlevad.»

Giuffre meenutas intervjuus ka, kuidas tol korral asjad läksid. «Seal oli vann ning see hakkas sealt pihta ning jõudis lõpuks magamistuppa. See kogu protseduur ei kestnud väga kaua. See oli vastik.»

Prints Andrew ja Belgia prints Laurent 2019. aasta septembris.
Prints Andrew ja Belgia prints Laurent 2019. aasta septembris. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Naine tunnistas ka, et juhtunu pani teda «räpaselt» tundma. «Ta polnud õel ega midagi, aga ta tõusis ühel hetkel püsti, tänas mind ja kõndis välja. Ma istusin voodil ja tundsin lihtsalt õudust ja häbi ning tundsin end räpasena.»

Giuffre väidab ka, et pidi printsiga seksima kolmel korral - New Yorgis, Londonis ja Epsteini «pedofiilisaarel», viimasel oli naine väidetavalt sunnitud ka orgiast osa võtma.

Buckinghami palee tegi hiljuti avalduse, milles eitas kõiki prints Andrew suunal tehtud süüdistusi.

Ameeriklanna Virginia Giuffre on üks neist kümnetest naistest, kes süüdistasid miljardär Jeffrey Epsteini enda seksuaalses ärakasutamises ja kupeldamises.

Giuffre sõnul sattus ta teismelisena Epsteini seksiimpeeriumisse, kus ta pidi nii Epsteinile kui selle mehe sõpradele, kelle seas oli ka briti prints Andrew, seksiteenuseid osutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles