Staarigalerii ⟩ Noorte muusikute hüppelaud ibis Music jõudis Eestisse

Elu24
Copy

Reedel jõudis Eestisse ibise hotelliketi muusikaprogramm ibis MUSIC, mille avapeo raames astus üles Anna Kaneelina ja DJ-duo HOL. Üritusele oli tulnud särav seltskond, nende seas ka hulk tuntud nägusid. Vaata galeriist järele!

Rahvusvaheliselt tuntud ibise hotellikett on löönud käed Sony ja Spotifyga ning algatanud rahvusvahelise ibis MUSIC programmi, mille peamine eesmärk on toetada alustavaid artiste ja pakkuda ehedaid elamusi muusikaarmastajatele. Alates novembrist 2019 on kontsertsari esindatud ka Eestis.

Teiste seal olid ibis Music lansseerimist tähistama tulnud kohalikud muusikud ja muusikasõbrad, nagu Anni ja Tomi Rahula, Inga Tislar, Liina Ariadne Pedanik, Martti Hallik, Sissi Nylia Benita ja paljud teised. Lisaks Eesti staaridele olid kohal aukülalised ja mõjuisikud üle Euroopa: näiteks enam kui 610 000 Instagrami jälgijaga sotsiaalmeediastaar Nadia Długosz (@nadiowa) Poolast, Ieva Mackeviciene (@ieva_macke) Leedust, Poussine (@poussine) Prantsusmaalt ja mitmed teised. Õhtut juhtis alati silmapaistev ja särtsakas Laura Prits.

ibis MUSIC programmil on mitu tahku. Esiteks pakub see lootustandvatele artistidele üle kogu maailma võimalust üles astuda minikontsertidega ibise hotellides. Teiseks toetab programm alustavaid muusikuid, viies neid kokku edukate artistidega ning pakkudes esinemisvõimalust ja majutust ka rahvusvahelisel tasandil.

2019. aastal toimus ibis MUSIC võistlusprogrammi raames 44 minikontserti 17 erinevas riigis. Tihedas konkurentsis valis professionaalne žürii välja 9 parimat, kel avanes võimalus üles astuda Euroopa ühel suurimal muusikaüritusel: augustis Budapestis toimunud Sziget festivalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles