Egert Milder kirjutas loo lahkuminekust: vahel on elus hetki, kus tuleb mõned uksed kinni panna

Elu24
Copy
Egert Milder koos abikaasa Piret Järvis-Milderiga Gruusias.
Egert Milder koos abikaasa Piret Järvis-Milderiga Gruusias. Foto: Erakogu

Eesti Laul 2020 poolfinalist Egert Milder avaldas, et tema võistluslaul «Georgia (On My Mind)» on lahkumineku lugu. «Vahel on elus hetki, kus tuleb mõned uksed kinni panna ja edasi liikuda, selleks et uutele põnevatele asjadele ruumi teha,» ütles muusik.

Egert Milderi (30) uus lugu jätab hüvasti olulise eluetapiga. «Minu jaoks oli selleks hüvastijätt Gruusiaga, selle armsaks saanud riigiga, kus ma viimased kolm aastat elasin ja töötasin,» rääkis Milder, kes töötas Gruusias kinnisvaraäris.

«Lahkuminek nendest aukartust äratavatest Kaukaasia mägedest, kümnetest tuhandetest lammastest, keset maanteid lebavatest lehmadest ning sellest miskist, mis on nii vana ja maagiat täis, et sõnadesse panek ei anna tulemust. Aga aeg sai täis ja oli õige hetk edasi liikuda,» selgitas muusik loo tausta.

Milder pidas Gruusias ka pulmi, abielludes 2017. aasta augustis muusiku ja teleajakirjaniku Piret Järvisega.

Loole «Georgia (On My Mind)» on valminud ka maaliline muusikavideo, mis on filmitud erinevates paikades üle kogu Gruusia ning milles ka paljud kohalikud inimesed kaasa tegid.

Uue singli on kirjutanud Egert koos Saksamaalt pärit laulukirjutaja Matteo Capreoli ning Eesti muusiku ja produtsendi Kaspar Kallustega. Värske pala astub võistlustulle Eesti Laulu esimeses poolfinaalis 13. veebruaril.

Kuula ja vaata Egert Milderi värskelt avaldatud singlit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles