Mida ütles Adam Sandler, kui põrkas kuulsana kokku õpetajaga, kes teda lootusetult andetuks pidas?

Spekter
Copy
Adam Sandler
Adam Sandler Foto: Charles Sykes/AP/Scanpix

Brad Pitt ja Adam Sandler andsid filmiajakirja Variety «Actors on Actors» vestluste sarjas lahedalt semuliku kaksikintervjuu, millest ilmnes üks huvitav lugu. 

Adam Sandler on omas mahlas Hollywoodi üks suurimaid superstaare, kelle isevärki kohmakas, kuid südamlik koomikuanne on mehest teinud ainulaadse n-ö kaubamärgi. Ent temalgi on olnud aegu, mil eneses kahtlemine suurele tulevikule jalgu oleks võinud jääda. Üks põhjus, miks tänaseks 53-aastane newyorklane oma unistusest omal ajal loobuda kavatses, oli eriti nukker, kuid lõppes hoopiski kummalise saatuse nöögiga – kuid mitte juba näitleja enda aadressil!

Lugu jutustas Variety intervjuus aga mitte Sandler ise, vaid hoopiski Brad Pitt, kellele lugu väga meeldib, sest tema meelest selles juhtumis Adam Sandleri erakordne iseloom end hästi ilmutab.

Pitt pajatas, et ükskord kutsunud näitlemise professor New Yorgi ülikooli juures tegutsevas mainekas Tischi näitekoolis tudeerinud noore Sandleri pärast kooli baari õlut jooma, et veidi vabamas olustikus temaga veidi õpingute teemal vestelda. Ettepanek oli tore, aga kohtumise ja jutuajamise sisu kohutav: õppejõud ütles Sandlerile sirgjooneliselt välja, et too võiks eriala vahetada, sest näitlejaannet tal pole. Kuigi õpetaja hinnang oli laastav, otsustas Sandler siiski valitud kursil jätkata, saagu mis saab. Ja sai paljutki! 1990. aastal sai tema koomikukarjäär stardi sketšisaate «Saturday Night Live» kirjutaja ja hiljem ka  näitlejana ning 90ndate keskpaigast alates sai näitlejast komöödiate kuningas: tema filmid on kokku teeninud üle 2 miljardi dollari!

Saatuse tahtel põrkas juba üle ilma kuulus ja tohutult edukas Sandler õppejõuga uuesti kokku. «Aga sa ei pidanud selle õpetaja vastu vimma! Igaüks mõtleks, et niisugusel hetkel on hea oma edu teisele nina alla hõõruda, aga mitte Adam. Selle asemel ütlesid sa oma sõpradele, et vaadake, see on ainus õpetaja, kes mulle kunagi on õlut välja teinud,» jutustas Pitt. «See on mu lemmik Adam Sandleri lugu, sest see on see hea mees, keda mina tunnen ja see on põhjus, miks sa selles äris vastu oled pidanud,» leiab Pitt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@onceinhollywood / @adastramovie & @uncutgems

A post shared by Adam Sandler (@adamsandler) on

Kuula tervet vestlust:

Sandleri värskeimaks rolliks on peaosa filmis «Uncut Gems», milles mees teeb väidetavalt oma viimaste aastate parima rolli (Rotten Tomatoes kriitikute hinne 95%).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💎

A post shared by Adam Sandler (@adamsandler) on


Stand-up koomikuna on Sandleril tänaseni tohutu menu: tema show «100% Fresh» ning selle järg «100% Fresher» olid tohutud rahvahitid.

Siin on tema ühed menukaimad palad: «Telefon. Rahakott. Võtmed.» ja «Uberi juht».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles