Emma Bunton avaldas, miks Victoria Beckham ei soovi enam vürtsitüdrukutega liituda

Elu24
Copy
Victoria Beckham
Victoria Beckham Foto: Image Press Agency/Scanpix

Brittide ülimenukas tüdrukutebänd Spice Girls võttis sellel suvel ühiselt ette Suurbritannia tuuri. Popgrupi kõige kuulsam liige Victoria Beckham suurejoonelises kokkutulekus ei osalenud ja nüüd on ka põhjus teada, vahendab The Sun.

Emma Bunton ehk Baby Spice rääkis briti meediale, et Victoria Beckhamil ei ole plaanis enam tüdrukutegrupiga liituda.  

Bunton ütles väljaandele: «Pärast selle suvist staadionituuri tundsime end neljakesi  tõeliselt tugevana.»

1990ndatel maailmakuulsaks saanud bänd tuli tuuri jaoks kokku koosseisus Geri Halliwell, Mel C, Mel B ja Emma Bunton.

Buntoni sõnul oleks see siiski hämmastav, kui Victoria popgrupiga kas või külalisesinejana liituks, kuid see ei tundu laulja sõnul olevat midagi mida Victoria teha sooviks. 

Enne selle suvist tuuri jõudsid avalikkuse ette kuuldused, et Victoria ei soovi endise bändiga mitte mingit pistmist teha ja keelas ka oma perekonnal Spice Girlsi kontserdit külastada. 

Menukas bänd Spice Girls aastal 1996. 
Menukas bänd Spice Girls aastal 1996. Foto: PA Images/Scanpix

«Ta soovib keerata puhast lehte ning ei soovi, et tema nimi või perekond oleks bändiga mingil moel seotud. Victoria armastab tüdrukuid, kuid on eluga edasi liikunud,» teatas bändi allikas toona.

Victoria esindaja aga kommenteeris olukorda teisiti: «Victoria on tuuri ajal arvatavasti äriasjus eemal,» ning keeldus kommenteerimast, kas perekond osaleb.

Beckhamil pole ka põhjust taasühinemise tuuridel osaleda olles mitte osalemisega teeninud litsentsimisõigustele 30 000 naela. (35 136 eurot)

Victoria on juba aastaid hoidnud suure kaarega muusikamaailmast eemale, olles öelnud, et soovib keskenduda ülieduka bränd Beckham arendamisele ja moeloomisele.

Spice Girls oli inglise popansambel, mis sai alguse 1994. aastal. Nende 1996. aastal ilmunud lugu «Wannabe» sai ülemaailmseks hitiks, saavutades muusikaedetabelite esikoha lausa 37 riigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles