Stringiteooria ⟩ Sotsiaalmeedias levib imelik video, kus tüdruk paljastab, miks naised «tegelikult» stringe kannavad

Elu24
Copy
USA tüdruku stringiteooria video kogus üle 2 miljoni vaatamise.
USA tüdruku stringiteooria video kogus üle 2 miljoni vaatamise. Foto: Kuvatõmmis videost

Tänapäeval pole tarvis teha suurt midagi, et sotsiaalmeedias tähelepanu püüda. Üks ameeriklanna laadis üles pooleminutilise video, kus seletab, miks naised «tegelikult» stringe kannavad, ja on sellega jõudnud miljoniteni.

Ameerika Ühendriikidest Minnesota osariigist Minneapolisest pärit Evelina Stendahl-Olson tegi kummalise video, milles selgitab, miks naised stringe kannavad, ning on sellega jõudnud miljonite vaatajateni.

Evelina sõnul on ta kuulnud paljusid rääkimas, et tüdrukud kannavad stringe, kuna nii näeb nende tagumik parem välja. «See on tõesti hea põhjus, aga mitte ainus põhjus,» ütles Evelina.

Tüdruk selgitas, et stringid võimaldavad naistel hääletult peeretada. «Ma vean kihla, et te ei teadnud, et ma lasen tunnis pidevalt pussu, aga keegi ei avasta seda kunagi, kuna seda pole kuulda,» rääkis Evelina.

Ameeriklanna tõestas oma teooriat ning tegi sõrmedega suu juurde ringi. «See on su pepuauk ilma stringideta,» selgitas ta. Seejärel jäljendas ta suuga peeretamise häält, mida tõepoolest oli kuulda.

Seejärel kordas ta sama katset, kuid pani ühe sõrme ringi ette, et luua pärak, mida katavad stringid. Evelina tegi jälle suuga häält, kuid kuulda polnud muud peale vaikse puhumise. «Kui tagumiku vahel on nöörijupp, ei lähe midagi tuulde,» selgitas tüdruk.

Neljapäeval üles pandud imelikku stringiteooria videot on mõne päevaga Instagramis vaadatud üle kahe miljoni korra ja Twitteris 120 000 korda. Vähemalt oleme ühiskonnana nüüd jälle targemad!

Vaata videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles