Multimiljonärist juutuuber PewDiePie rööviti paljaks

Elu24
Copy
Juutuuber PewDiePie ehk Felix Kjellberg.
Juutuuber PewDiePie ehk Felix Kjellberg. Foto: TT NEWS AGENCY/ScanPix

Maailmakuulsa Rootsi juutuuberi PewDiePie abikaasa teatas sotsiaalmeedias, et nende koju murti sisse ning pea kõik väärtesemed varastati ära.

PewDiePie ehk Felix Arvid Ulf Kjellberg on 30-aastane rootslane, kes oli 2014. aasta lõpust kuni 2017. aasta veebruarini maailma kõige vaadatum juutuuber. Arvutuste kohaselt peaks tema aastane sissetulek olema üle 11 miljoni dollari, vahendas vloggergear.com.

PewDiePie abikaasa Marzia Kjellberg teatas laupäeval sotsiaalmeedia vahendusel, et nende koju murti sisse ning varastati enamik tema väärtesemetest, vahendas reclaimthenet.org.

«Nad võtsid 90% minu väärtesemetest, ehetest luksuskaupade ja eriliste esemeteni, mida olen aastate jooksul kogunud. Kõik on läinud,» teatas Kjellberg.

Naine lisas: «Ma tean, et see on väga materialistlik suhtumine ja peaksin olema õnnelik selle üle, mis alles jäi ja mis mul on, aga ma ei suuda varjata šokki ja kurbust, kui kõik võeti lihtsalt niimoodi ära.»

Fännid on Kjellbergidele kaastunnet avaldanud. Siiani pole teada, millal rööv aset leidis ja kas politseil on kahtlusaluseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles