Evelin Samuel-Randvere noorest abikaasast: meie vanusevahe tekitas minus ärevust (4)

Elu24
Copy
Evelin Samuel-Randvere ja Johan Randvere.
Evelin Samuel-Randvere ja Johan Randvere. Foto: Marko Saarm / Sakala

Lauljanna Evelin Samuel-Randvere (44) ja pianistist abikaasa Johan Randvere (29) ning pisitütar Anna Marta külastasid täna ETV «Hommik Anuga» jutusaadet ning rääkisid pereelust, kohtumisest ja vanusevahest. 

Paari kohtumine oli saatuslik juhus, mis toimus ühe Padisel aset leidnud kontserdi raames. Randvere pidi üritsel musikaalselt Samueli saatma, kuid pianis ei olnud eelnevat lauljannast mitte midagi kuulnud. 

Samuel tõdes saates, et ka tema ei teadnud midagi Johan Randverest ja pidi kasutama Google abi selle väljaselgitamiseks.

«Väga tore tutvumine oli,» ütles Randvere humoorikalt.

Suhte algus tekitas vanusevahe tõttu ärevust nii paarile endale kui ka avalikkusele. Samuel on Randverest 15 aastat vanem ja see tekitas spekulatsioone, kas paar üldse kokku jääb.

«Juhan ei olnud nii ärevil, mina pigem olin ärevil, ma eeldasin seda, et inimesed on kriitilised kuna meie vanusevahe ei vasta normile,» tõdes Samuel saates.

«See vanusevahe on imelik küll, kui mõelda, aga ma olin aus enda ja elu vastu ja kui tuleb mehetegu teha, siis tuleb mehetegu ikka teha,» ütles Randvere. 

Samueli sõnul ei ole paari endini karmi kriitikat jõudnud ja esialgne hirm oli siiski asjata. 

«Kui keegi omaette midagi mõtleb või kusagil arutab, siis see ei ole meisse puutunud ja nii on hästi,» tõdeb Samuel.

Paar abiellus 2016. aasta suvel ja selle aasta 1. veeburari varahommikul tervitasid nad perre pisikest Anna Martat.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles