Ameeriklanna illegaalselt saadud hiigel-tagumikku ähvardab amputeerimine (1)

Elu24
Copy
Courtney Barnes tutvustas Barcroft TV juutuubi kanalil oma hiigel-tagumikku 2019. aasta mais. Siis ei olnud amputatsioonist veel juttu.
Courtney Barnes tutvustas Barcroft TV juutuubi kanalil oma hiigel-tagumikku 2019. aasta mais. Siis ei olnud amputatsioonist veel juttu. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Ameeriklanna ja modell Courtney Barnes (35) saavutas oma 152 cm ümbermõõduga tagumiku illegaalsete täitesüstidega. Nüüd ähvardab naise hiiglaslikku taguotsa amputeerimine.

Barnes, keda teatakse ka preili Miami nime all, alustas oma tagumiku süstimisega 22-aastaselt, vahendab The Sun. Courtney töötas klubis tantsijana ja mõistis, et ta teeniks rohkem raha, kui tal oleks suurem tagumik.

«Siis ma avastasin illegaalsed täitesüstid, mis pakkusid mu tagumiku murele lahenduse,» meenutas Courtney. Ta lasi enda taguotsa süstida neljal korral, kui tekkisid esimesed probleemid.

«Pärast neljandat tiiru hakkas mu tagumik koheselt lekkima. Mul oli tagumiku peal nii palju lohke,» meenutab Courtney, kellel soovitati olukorra parandamiseks edasi süstida. Nõnda süstis Courtney enda tagumikku veel kahel korral.

Ta kulutas süstidele kokku umbes 8000 dollarit ehk üle 7000 euro.

Mais tunnistas Courtney Barcroft TV juutuubi videos, et ta kahetseb oma otsust. Illegaalsetel süstidel, millega naine oma hiigel-tagumiku saavutas, on palju kõrvalnähtusd. Paljud ei saa magada, tagumikule toetada ja tunnevad pidevalt valu. 

Toona Courtneyl kõrvalnähte veel ei olnud, kuid need võivad aja möödudes tekkida. Siiski tahtis naine enda tagumikust täiteaine eemaldada juba selle aasta alguses. Video lõpus ei osanud arstid aga naisele konkreetset lahendust pakkuda.

Nüüd pöördus Courtney tõsielu saate «Botched» ilukirurgide poole ja sai enneolematu diagnoosi: arstid soovitasid naisel tagumik amputeerida. 

«Amputeerida kogu tagumik? Ma ei tee seda. Ei, ma ei tee seda. Ma ei amputeeri oma tagumikku,» rõhutas Courtney saates. 

«Loodan, et kirurg leiab teistsuguse lahenduse, aga võimalikult kiiresti, sest ma tahan oma tavalist ja loomulikku tagumikku tagasi. Kena ja väike tagumik, ma tahan midagi sellist,» tunnistas Courtney.

Hetkel pole veel teada, millise lahenduse kirurgid Courtney hiigel-tagumiku eemaldamiseks leiavad. Praegu on kõik teised lahendused peale amputeerimise kirurgi sõnul veel liiga ohtlikud.

Olgugi, et ameeriklanna tahab oma hiigel-tagumikust loobuda, postitab Courtney oma ligi miljonile fännile Instagramis sellest siiani ohtralt pilte. Naine on enda hiiglasliku taguotsa kogemusest kirjutanud ka raamatu.

Courtney hiigel-tagumiku pilte näed ka SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles