Ennekuulmatu: Disney täitis sureva filmifänni viimse soovi

Spekter
Copy
«Star Wars: Skywalkeri tõus»
«Star Wars: Skywalkeri tõus» Foto: IMDB

Disney täitis ühe sureva «Star Warsi» fänni viimse soovi ning korraldas viimseid päevi elavale kosmosesaaga austajale privaatse seansi alles 20. detsembril kinodesse jõudva filmi vaatamiseks.

CNN vahendab, et sureva fänni ja Disney bosside vaheline ühendus saavutati sotsiaalmeedia teel: Inglismaal Hapshire'is asuv Rowansi hospiits säutsus Twitteri kaudu netti, et üks nende juures viimaseid eluhetki veetev patsient sooviks veel enne surma ära näha, mismoodi «Star Wars» lõpeb – tegu on nimelt saaga üheksanda filmiga, mis paneb punkti 40 aastat kinosõpru põnevil hoidnud loole. «Kahjuks ei ole aeg tema poolel, kui film detsembris Inglismaal välja tuleb ning patsiendi viimane soov oleks koos oma pojaga see film ära näha. Kui teate kedagi, kes võiks aidata, siis palun jagage seda postitust,» kuulutas hospiits.

Sotsiaalmeedias kogus postitus koheselt suurt populaarsust ning teadaanne toimetati kiiresti filmi staarideni, kellest Mark Hamill ehk loo peakangelane Luke Skywalker isiklikult fännile edu soovis. Ei läinud kaua, kui sõnum jõudis ka Disney bossi Bob Igerini, kes siis kõigest kaks päeva hiljem sai rõõmsalt teatada, et film on sureva fännini toimetatud. «Jõud olgu sinuga,» lisas Iger, tsiteerides filmisaaga kuulsat lauset.

«Star Wars: Skywalkeri tõus» (Star Wars: The Rise of Skywalker) paneb punkti kuulsale kosmosesaagale, mida on jätkunud kinodesse enam kui 40 aasta jagu. Järjekorras üheksas lugu lõpetab Skywalkerite perekonna loo viimase suurejoonelise võitlusseiklusega. Rey (Daisy Ridley) teekond jätkub ning varem või hiljem tuleb tal seista vastamisi nii Kylo Reni (Adam Driver) kui ka ühe veelgi vägevama vastasega.

Apollo Kinodes alates 20. detsembrist 2019.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles